Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Έχουμε καλύτερη ομάδα”

“Έχουμε καλύτερη ομάδα”

meletiadis panevropaiko

meletiadis-panevropaiko

Τον πιο κομβικό αγώνα της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας δίνει αύριο (25/7) η Εθνική Νεανίδων η οποία αντιμετωπίζει τους διοργανωτές και με νίκη εξασφαλίζει την παραμονή της στην Α’ κατηγορία που ήταν και ο αρχικός της στόχος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ευριπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του έκανε έναν απολογισμό από τα έξι παιχνίδια που έχει παίξει μέχρι στιγμής η “γαλανόλευκη” στο τουρνουά: “Θεωρώ ότι κάναμε καλές εμφανίσεις. Η Πολωνία που χαρακτηρίστηκε ως η χειρότερη εμφάνιση μας πιστεύω ότι από συγκυρίες (ισοβαθμίες) δεν πέρασε στις καλύτερες δώδεκα. Νομίζω ότι είναι ένα σκαλί καλύτερη ομάδα από τις περισσότερες που συμμετέχουν στο τουρνουά”, τόνισε αρχικά ο Έλληνας κόουτς και συνέχισε αναφερόμενος στην Πορτογαλία:

“Έχει τα συν και τα πλην σαν αντίπαλος. Είμαστε σαφώς καλύτερη ομάδα. Θα παίξουμε όμως εκτός έδρας αφού η Πορτογαλία θα έχει τη θερμή συμπαράσταση 1500 περίπου θεατών που μέχρι τώρα έχουν βοηθήσει σημαντικά την ομάδα τους. Η Πορτογαλία στηρίζεται σε δυο παίκτριες”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ευριπίδης Μελετιάδης και κατέληξε:

Καταρχήν, στη σέντερ, Μαρία Κουστούρκοβα που είναι ο βασικός πυλώνας την ομάδα της (σ.σ. 14,8 π. και 10,2 ριμπ. ανά παιχνίδι). Ο δεύτερο άξονας της Πορτογαλίας είναι η Σιμόνε Κόστα (σ.σ. 12 π. και 3.2 ασ. ανά παιχνίδι). Αν τις περιορίσουμε θα φτάσουμε στη επιτυχία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…