Κεντρική Ασίστ Περαστικός Έπεσαν οι πύργοι

Έπεσαν οι πύργοι

vougioukas unics zielona

vougioukas-unics-zielona

Ενός κακού, μύρια έπονται! Αυτό λέει ο λαός μας και προφανώς κάτι παραπάνω από μένα ξέρει, που είμαι “Περαστικός“. Από το πρωί πληροφορηθήκατε ότι η Εθνική έχασε τον έναν πύργο της (Κουφός). Κοίταξα το ημερολόγιο, δεν δείχνει 11 Σεπτέμβρη, αεροπλάνα δεν βλέπω στον ορίζοντα, αλλά κάπου πήρε το αυτί μου ότι έπεσαν οι… Δίδυμοι Πύργοι (ξανά).

Ο Κουφός αρνήθηκε, ο Βουγιούκας δεν αρνήθηκε, αλλά δεν μπορεί! Εκεί που περνούσα έξω από ένα ιατρείο, άκουσα να λένε κάτι για οστικό οίδημα. Σαν αυτό που έπαθε ο Παπαπέτρου, μετά από το διάστρεμμα. Το κατά Ιωάννη οίδημα δεν το πήραν χαμπάρι οι ομοσπονδιακοί, παρότι το παιδί ήταν δίπλα τους. Το οίδημα του Ίαν θα έπαιρναν χαμπάρι;

Θα το μάθαιναν αύριο μεθαύριο, αν δεν ήμουν “Περαστικός” έξω από το ιατρείο. Για την πρώτη φάση της προετοιμασίας ο Ίαν είναι off. Βάσει αυτών που άκουσα θα ξεκινήσει συντηρητικό πρόγραμμα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και… βλέπουμε. Μέχρι τότε η Εθνική θα μοιάζει με… Εθνική κοντών.

Αυτά δεν είναι κομμάτια που μου αρέσει να γράφω, αλλά παρότι “Περαστικός” πρέπει να σας ενημερώνω έγκαιρα. Φαντάζομαι πως μετά από δυο τρεις ημέρες όλο και κάποιος θα βρεθεί να το γράψει σαν αποκλειστικό, όπως έγινε με τον Τρινκιέρι και τη FIBA.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …