Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Ένδειξη ήθους!

Ένδειξη ήθους!

karamalegkos ethniki

karamalegkos-ethniki

Όταν τραυματίστηκε στην πρώτη ημέρα της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας των Νέων Ανδρών, ο Γιάννης Καραμαλέγκος ήταν απαρηγόρητος. Κάτι απολύτως φυσιολογικό καθώς έχασε με το “καλημέρα” την ευκαιρία να φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο και να παλέψει με τους συμπαίκτες του για ένα μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κρήτης.

Παρότι θα υπέθετε κανείς πως μετά την ατυχία του θα μπορούσε κάλλιστα να… αδιαφορήσει για το τι γίνεται στη “γαλανόλευκη”, ο νεαρός πλεϊμέικερ μόνο αδιάφορος δεν είναι. Αντίθετα, δείχνει να θέλει όσο κι οι μέχρι πρότινος συμπαίκτες του να πάει καλά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο 20χρονος παίκτης ανάρτησε πριν από λίγη ώρα status στο Facebook στο οποίο δίνει τις ευχές του σε ολόκληρη την αποστολή για την περιπέτεια που ξεκινά μεθαύριο στο Ηράκλειο. Σε μία κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα το ήθος και τις αρχές του, ο Γιάννης Καραμαλέγκος στέκεται δίπλα στους παίκτες που θα επωμιστούν το βάρος της φανέλας και θα αγωνιστούν μπροστά στο ελληνικό κοινό.

Έγραψε χαρακτηριστικά: “Δυστυχώς φέτος ένας τραυματισμός δεν μου επέτρεψε να παλέψω μαζί με τα άλλα παιδιά για το εθνόσημο. Θέλω όμως να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές καλή τύχη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είναι μια ομάδα γεμάτη μαχητές. Θα το δείξουν και στην Κρήτη.

Κόουτς Μίσσα, κόουτς Ελευθεριάδη, Γιώργο, Πάρη, Μιχάλη, Αλέξανδρε, Δημήτρη, Γιάννη, Μιχάλη, Στέλιο, Λευτέρη, Ιωάννη, Δημήτρη, Ανδρέα είμαστε ΟΛΟΙ μαζί σας. Κάντε μας υπερήφανους“!

Μπορεί άλλωστε ο ίδιος να βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του, αλλά το μυαλό και η καρδιά του βρίσκονται στην Κρήτη. Μαζί με τους συμπαίκτες του.

karamalegkos-status

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…