Ωμή παρέμβαση

vasilakopoulos george2

vasilakopoulos-george2

Ποτέ δεν θα διαβάσετε σε αυτό το site θετική άποψη για την εμπλοκή της Εθνικής σε ζητήματα ομαδικάοπαδικά, όπως και να το πείτε το ίδιο είναι), όποιος και αν την εμπλέκει. Η θέση μας είναι κάθετη: Η Εθνική είναι πάνω από σωματεία και συμφέροντα.

Την ίδια άποψη έχουμε και για τη στάση που ΟΦΕΙΛΟΥΝ να τηρούν τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ. Πρέπει να βλέπουν με το ίδιο μάτι όλες τις ομάδες, ακόμα κι αν σε προσωπικό επίπεδο νιώθουν περισσότερο κοντά σε κάποιον παράγοντα, ή σε κάποιο σωματείο.

Μόνο που δεν το πράττουν. Όχι όλοι! Κάποιος παίρνει τηλέφωνο παράγοντες σωματείων και τους “ψήνει” να ψηφίσουν στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ τον… εκλεκτό, όχι της ΚΕΔ, αλλά της ΕΟΚ. Κι αυτό, πέραν του ότι είναι ωμή παρέμβαση, δείχνει πως η Κεντρική Επιτροπή δεν είναι τόσο ανεξάρτητη όσο όφειλε να είναι, δεν κρατά ίσες αποστάσεις απέναντι στα σωματεία.

Στην ουσία, παίρνοντας θέση, διαιωνίζει την κόντρα, δικαιώνει τη στάση του Ολυμπιακού, περνά τη λεπτή κόκκινη γραμμή, την οποία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να περνά. Κι όχι τίποτ’ άλλο, αλλά ως κομμάτι της ΕΟΚ δείχνει πως η κεντρική εξουσία της ομοσπονδίας δεν σέβεται θεσμούς, θέλει να διαδραματίζει ηγεμονικό ρόλο.

Οι παράγοντες, από την πλευρά τους, δείχνουν εξίσου ενοχλημένοι και προβληματισμένοι για τη στάση του μέλους της ΚΕΔ/ΕΟΚ (μας το κατήγγειλαν, αλλά επειδή δεν έχουμε παραπάνω στοιχεία, πέραν της μαρτυρίας τους, δεν αναφέρουμε το όνομά του), που καλά θα κάνει να επιστρέψει στα του… οίκου του.

Αλήθεια, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος τί άποψη έχει για το θέμα; Αυτός είναι ο τρόπος που έχει επιλέξει για να λειτουργεί το κεντρικό όργανο της διαιτησίας; Είναι ενήμερος; Έχει δώσει εντολή; Κάποιοι μιλούν εξ ονόματός του, χωρίς την άδειά του;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…