Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Τα πρώτα συμπεράσματα

Τα πρώτα συμπεράσματα

missas limniatis

missas-limniatis

Έχοντας δει την Εθνική ομάδα των Νέων Ανδρών στα πρώτα δύο φιλικά παιχνίδια, ο Κώστας Μίσσας έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματά του για τη “γαλανόλευκη” εν όψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Κρήτης. Σαφώς και είναι πολύ νωρίς για να ειπωθεί το παραμικρό, αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ για τα όσα είδε στους δύο αγώνες με τη Γερμανία, την προσπάθεια των παικτών του, αλλά και τη συνέχεια της προετοιμασίας.

“Τα δύο αυτά παιχνίδια στην πρώτη φάση της προετοιμασίας μας έδωσαν την δυνατότητα να δούμε που βρισκόμαστε και τι να διορθώσουμε σε σχέση με τα προβλήματα που έχουμε, είτε αυτό λέγεται ομαδική επιθετική τακτική, είτε λέγεται ομαδική αμυντική τακτική”, δήλωσε αρχικά για να συνεχίσει:

“Στο δεύτερο παιχνίδι αφήσαμε έξω τον Λευτέρη Μποχωρίδη, για να δώσουμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά και να δούμε ποιος μπορεί να μας βοηθήσει. Σίγουρα χρειαζόμαστε πάρα πολύ δουλειά σε συγκεκριμένα πράγματα όπως είναι το κομμάτι της άμυνας και το κομμάτι των ριμπάουντ. Επίσης, πρέπει να μπορέσουμε στην συνέχεια να εκμεταλλευτούμε κάποια πλεονεκτήματα που μπορεί να βγάλει αυτή η ομάδα όπως είναι η ταχύτητα“.

Όσο για τη συνέχεια; “Τώρα περνάμε στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας οπότε βήμα βήμα θεωρώ ότι θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι και στην επίθεση και στην άμυνα”.

Τέλος, ερωτηθείς αν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας, απάντησε: “Ευχαριστημένος δεν είσαι ποτέ μέχρι να ολοκληρωθεί ένα κομμάτι για να το δεις πως θα εξελιχθεί. Σίγουρα όπως έχουμε τα δεδομένα αυτή την στιγμή, η ομάδα έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, με τα πλεονεκτήματα να υπερισχύουν των μειονεκτημάτων, αλλά στον δεύτερο κύκλο της προετοιμασίας θα πρέπει να τα βελτιώσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…