Κεντρική NBA Τα αλλάζει ο ΛεΜπρόν
NBA

Τα αλλάζει ο ΛεΜπρόν

lebron james

lebron james

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν ο πρώτος εκ των Big Three αλλά και των Χιτ που έκανε opt out προκειμένου για να ελευθερωθεί χώρος στο σάλαρι καπ και η ομάδα να κινηθεί για την απόκτηση ποιοτικών παικτών που θα πλαισιώσουν το ηγετικό τρίο της ομάδας.

Εν συνεχεία, θα διαπραγματευόταν νέο συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές (όπως και οι υπόλοιποι). Ο Χάσλεμ τον ακολούθησε, ο Ουέιντ έκανε το ίδιο μόλις χθες (“Opt out και επίσημα ο Ουέιντ“) αλλά ο Τζέιμς φαίνεται πως έχει άλλες βλέψεις τελικά.

Ο “Βασιλιάς” αρνήθηκε τα δύο τελευταία χρόνια του συμβολαίου του που είχε λαμβάνειν κάτι παραπάνω από 40 εκατομμύρια δολάρια αλλά δεν είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, θα ζητήσει από την ομάδα του Μαϊάμι νέο μάξιμουμ συμβόλαιο (5 ετών) με συνολικές αποδοχές που αγγίζουν τα 130 εκατομμύρια! Κάτι που αν ισχύει δυσκολεύει αρκετά το έργο των ανθρώπων του Μαϊάμι στο “κυνήγι” ποιοτικών παικτών καθώς δεν θα γίνει σημαντική μείωση στο σάλαρι καπ.

Επιπλέον αναφέρεται, πως αν οι Χιτ δεν καταφέρουν να ικανοποιήσουν τον Τζέιμς με τους παίκτες που θα φέρουν (ή δεν θα φέρουν) σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ψάξει νέα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Κάτι που θα λειτουργήσει και σαν “μοχλόςπίεσης για να γίνουν οι σωστές επιλογές.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…