Κεντρική Διεθνή Συνεχίζει με Πίπαν η Ολίμπια

Συνεχίζει με Πίπαν η Ολίμπια

pipan

pipan

Στην τεχνική ηγεσία της Ολίμπια Λιουμπλιάνας για άλλα δύο (1+1) χρόνια θα παραμείνει ο Άλες Πίπαν ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την σλοβενική ομάδα, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Ο Σλοβένος κόουτς βρίσκεται στο “τιμόνι” της Ολίμπια από το 2013 αλλά αποφάσισε να παρατείνει την παρουσία του στη Λιουμπλιάνα και θα κρατάει τα “κλειδιά” της ομάδας μέχρι το 2016. Πλέον ο 55χρονος τεχνικός μπορεί να σηκώσει τα… μανίκια προκειμένου να βάλει μπρος για το μεταγραφικό σχεδιασμό της Ολίμπια καθώς καλείται να φέρει αλλαγές στο ρόστερ.

Η διοίκηση του συλλόγου έμεινε ικανοποιημένη από το έργο του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής Σλοβενίας οπότε η υπογραφή νέου συμβολαίου ήταν φυσικό επακόλουθο της αποτελεσματικής δουλειάς του Πίπαν.

“Πρέπει να περιμένουμε ακόμα λίγο σχετικά με τις μεταγραφές αφού δεν ξέρουμε σε ποιες διοργανώσεις θα συμμετέχουμε τη νέα σεζόν. Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο. Έχουμε ένα καλό γκρουπ από ταλαντούχους παίκτες. Δεν θα αυξήσουμε και πολύ το μπάτζετ. Το σχέδιο μας είναι να φτιάξουμε μία νεανική ομάδα που οι παίκτες θα έχουν καλή “χημεία” μεταξύ τους και θα παλεύουν για κάθε κατοχή”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Άλες Πίπαν στις δηλώσεις του μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την Ολίμπια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…