Κεντρική Διεθνή “Πόλεμος” και στη μέση η Εθνική

“Πόλεμος” και στη μέση η Εθνική

aziz yildirim fenerbahce

aziz-yildirim-fenerbahce

Ο τέταρτος τελικός του πρωταθλήματος Τουρκίας άφησε και… κατάλοιπα αφού φαίνεται πως ξεκίνησε “πόλεμος” της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με την ομοσπονδία με “θύμα” την Εθνική ομάδα της Τουρκίας.

Ο πρόεδρος της Φενέρ, Αζίζ Γιλντιρίμ, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με αφορμή την τιμωρία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (σ.σ. δεν θα καθίσει στον πάγκο στον πέμπτο τελικό) ενώ φάνηκε δυσαρεστημένος και από την ποινή που δέχτηκε η Γαλατά (σ.σ. δύο αγώνες με γυναίκες και παιδιά αντί για οπαδούς) την οποία θεώρησε μικρή:

“Ο Εργκίν Αταμάν είναι ταυτόχρονα προπονητής της Γαλατάσαραϊ και της Εθνικής ομάδας. Ποια θα είναι η σχέση των παικτών μας που θα ενσωματωθούν στην Εθνική με τον προπονητή τους; Η ομοσπονδία δεν κάνει τίποτα. Παρόμοια προβλήματα είχαμε και στους τελικούς του γυναικείου πρωταθλήματος. Σκεφτόμαστε να μην στείλουμε κανέναν παίκτη μας στην Εθνική ομάδα”, τόνισε αρχικά ο “ισχυρός άνδρας” της Φενέρ και συνέχισε:

“Όταν ο Ομπράντοβιτς δέχτηκε πρόταση από την Εθνική ομάδα της Τουρκίας του είπα ότι πρέπει να επιλέξει. Ή αυτή ή εμάς. Επέλεξε να μείνει στη Φενέρ. Αλλά πρόσφατα μου είπε: “Ήρθα εδώ να κάνω τη δουλειά μου αλλά δέχομαι “πόλεμο”. Και το μοναδικό “πόλεμο” που αποδέχομαι είναι στο πως θα γίνουμε καλύτεροι ως ομάδα”. Ο Εργκίν Αταμάν δεν κάνει τίποτα για να αλλάξει η κατάσταση”.

Όλα δείχνουν ότι αναμένεται “μάχη” μέχρι εσχάτων αλλά το πράγμα γίνεται ακόμα πιο σοβαρό από τη στιγμή που μπλέκεται στη μέση η Εθνική ομάδα. Ο συγκεκριμένος “εκβιασμός” της Φενέρ θυμίζει αντίστοιχα τις απειλές της ΚΑΕ Ολυμπιακός ότι δεν θα σταλεί κανένας παίκτης στην Εθνική Ελλάδος, κάτι που προς το παρόν μοιάζει να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Δεν ξέρουμε βέβαια ποια θα είναι η αντίδραση των ανθρώπων της Φενέρ σε περίπτωση που η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατακτήσει το πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής οι τόνοι ανεβαίνουν τόσο εντός παρκέ όσο και εκτός αυτού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…