Κεντρική Διεθνή Πολύ σκληρή για να πεθάνει

Πολύ σκληρή για να πεθάνει

langford armani sassari

langford-armani-sassari

Η Σάσσαρι κέρδισε για δεύτερη φορά στο Μιλάνο, επικράτησε της Αρμάνι με 76-73 στον πέμπτο ημιτελικό των πλέι οφ της Serie A, μείωσε τη σειρά σε 3-2 και έμεινε ακόμα “ζωντανή” στο “κόλπο” της πρόκρισης στον τελικό.

Το έκτο ματς θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα (9/6) στη Σαρδηνία. Η Σάσσαρι αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει και θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει τη σειρά στην έδρα της. Κατά τα άλλα οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν μία σπουδαία ανατροπή στο τελευταίο πεντάλεπτο και έφυγαν με το διπλό. Η Αρμάνι ήταν μπροστά με 65-60 στο 35’ και έδειχνε να ελέγχει τον αγώνα.

Όμως με δύο τρίποντο του Τράβις Ντίνερ η ομάδα του Ρομέο Σακέτι ολοκλήρωσε ένα σερί 8-0 και πήρε… κεφάλι με 68-65 στο 37’. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά οι παίκτες της Σάσσαρι ήταν ψύχραιμοι από τη γραμμή των ελευθέρων βολών. Έτσι κατάφερναν να διατηρούν σε απόσταση 3-4 πόντων τους αντιπάλους τους.

Δύο βολές του Μαρκές Γκριν διαμόρφωσαν το 74-70 για να ακολουθήσει το τρίποντο του Κέρτις Τζέρελς για το 74-73 και ενώ απέμεναν λιγότερα από 10 δευτερόλεπτα. Εντέλει οι φιλοξενούμενοι κατέκτησαν το ροζ φύλλο με νέες βολές του Γκριν αφού στη συνέχεια το τρίποντο του Τζεντίλε στα 2 δευτερόλεπτα δεν βρήκε στόχο.

Πάντως ο αρχηγός της Αρμάνι ήταν ο μοιραίος για την ομάδα του γιατί νωρίτερα δέχτηκε μία μεγαλοπρεπέστατη τάπα από τον Κάλεμπ Γκριν σε μία βιαστική επίθεση που εκδήλωσε με τον φωτεινό πίνακα να αναγράφει το 70-69 και τους γηπεδούχους να ψάχνουν το καλάθι της νίκης έχοντας στη διάθεση τους περίπου 24 δευτερόλεπτα. Ο Τζεντίλε προτίμησε να πάει μόνος του και τιμωρήθηκε για την επιλογή του.

Πέντε παίκτες σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων για τους νικητές. Ο Ντρέικ Ντίνερ με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ ήταν “όλα τα λεφτά”. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Κάλεμπ Γκριν ο οποίος είχε 14 πόντους και 5 ριμπάουντ. Καλύτερος παίκτης για τους ηττημένους ήταν ο Κιθ Λάνγκφορντ με 16 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…