Κεντρική NBA Περιζήτητος ο Άντονι
NBA

Περιζήτητος ο Άντονι

carmelo anthony

carmelo anthony

Η περίοδος των διαπραγματεύσεων ξεκινά και επίσημα από αύριο (01/07) και πρόκειται για ένα από τα πιο “καυτά” καλοκαίρια της free agency. Ο Καρμέλο Άντονι είναι ένας από τα πιο περιζήτητα ονόματα και από αυτή την εβδομάδα ξεκινά τα ραντεβού με τις ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν. Η ατζέντα του είναι γεμάτη καθώς θα διασχίσει τη μισή ήπειρο για να ακούσει τις προτάσεις που έχει ετοιμάσει ο εκάστοτε οργανισμός.

Εν αρχή ην το Σικάγο, καθώς οι Μπουλς έχουν εκδηλώσει το πιο ζεστό ενδιαφέρον. Ο Καρμέλο θα συναντηθεί με τους ανθρώπους της ομάδας την Τρίτη και εν συνεχεία θα πετάξει για Τέξας όπου θα έχει δύο “ραντεβού” την Τετάρτη. Το πρωί θα βρεθεί στο Χιούστον και το απόγευμα στο Ντάλας.

Τελευταίος (προγραμματισμένος) σταθμός της “περιοδείας” του θα είναι το Λος Άντζελες. Ο Άντονι διατηρεί σπίτι στην “Πόλη των Αγγέλων” (από εκεί είναι η γυναίκα του), και θα συζητήσει και με τους Λέικερς την επόμενη εβδομάδα, όμως.

Ο 30χρονος σούπερ σταρ θα ζυγίσει όλες τις περιπτώσεις, θα κρίνει κατά πόσο τα πλάνα που του ανέλυσε η κάθε ομάδα μπορούν να οδηγήσουν στο πρωτάθλημα όσο το δυνατόν γρηγορότερα και αυτό θα είναι το κύριο και βασικό κριτήριο του. Οι νίκες. Τα χρήματα δεν θα αποτελέσουν τόσο σημαντικό ανασταλτικό παράγοντα αν αυτό που του προσφέρεται εντός παρκέ είναι δελεαστικό.

Τώρα ξεκινά το καλοκαίρι!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…