Κεντρική Basket League ΑΕΚ Με το σκριν της ΠΑΕ

Με το σκριν της ΠΑΕ

melissanidis

melissanidis

Η ημέρα που η ΑΕΚ κατέκτησε “εν μέσω συμπληγάδων” την πολυπόθητη επιστροφή της στην Α1. Στη Βέροια. Με την Κρατική Τηλεόραση απούσα. Όπως ήταν απούσα κι από το Κόροιβος-Καβάλα.

Με τους υπολογιστές των “Ενωσιτών” οπαδών της επικράτειας “καρφωμένους” στη συχνότητα του διαδικτυακού ραδιοφώνου του aek-live. Και συντονισμένους με την… ψυχή των ρομαντικών οπαδών-ραδιοσχολιαστών Μικέλλη-Μαργαρίτη, που άθελά τους έκαναν ένα μεγάλο κομμάτι συνελλήνων (οπαδών της ΑΕΚ προφανώς) να πλαντάξει στο κλάμα από συγκίνηση.

Ακολούθησε η νίκη πρωτιάς με Ψυχικό, αλλά επρόκειτο για τυπική διαδικασία. Έκτοτε η ΑΕΚ περιήλθε σε (οικονομική) δίνη. Ακολούθησε η αφασία. Εσχάτως, και μετά τις παλινωδίες του (του περίπου άφαντου Κωνσταντίνου Κοτσάτου) η ΑΕΚ ξαναβρήκε σφυγμό.

Ο νέος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ηγείται της επόμενης ημέρας, ή αλλιώς της σύστασης της νέας ΚΑΕ. Το σκριν της ΠΑΕ ΑΕΚ (στη γέννηση της οποίας συνέβαλε-συμβάλλει ο Αλεξίου) και της πλευράς Δημήτρη Μελισσανίδη είναι διακριτικό μεν, καθοριστικό δε. Η ενδοεπικοινωνία είναι πλέον διαρκής. Το νερό φαίνεται ότι μπαίνει στο αυλάκι. Όλα δείχνουν ότι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν καλά μαντάτα για την “Ένωση”.

Υπάρχουν βεβαίως και οι προσκολλημένοι στα… άρθρα , οι οποίοι ανησυχούν είτε πραγματικά, είτε από διεστραμμένη συνήθεια, επειδή δεν άνοιξε ακόμη ο λογαριασμός Τραπέζης. Οι “κιτρινόμαυροι” πέρα από τις τυπικότητες θα πρέπει, ωστόσο, να βρουν πρωτίστως τα χρήματα που απαιτούνται για το νέο ΑΦΜ κι αυτά αγγίζουν τα 245.οοο ευρώ.

Και δεν συγκεντρώνονται άπαξ από τη λαϊκή βούληση.  Οι υποψιασμένοι το ξέρουν. Το ευχάριστο είναι ότι η πηγή άντλησης των εσόδων βρέθηκε. Μένει ν’ αποδειχθεί στην πράξη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…