Κεντρική Διεθνή Κερδίζει τη “μάχη” η Ευρώπη

Κερδίζει τη “μάχη” η Ευρώπη

dario saric

dario-saric

Όσο κυλούν οι ημέρες τόσο προστίθενται νέα επεισόδια στο σίριαλ σχετικά με το που θα συνεχίσουν την καριέρα του ο Ντάριο Σάριτς. Μόνο που με βάση το σημερινό… σενάριο, η Αναντολού Εφές φαίνεται να έχει κλέψει την καρδιά του Κροάτη φόργουορντ.

Στο κείμενο με τίτλο “Η ώρα των αποφάσεων” αναφερθήκαμε στα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για τον Ντάριο Σάριτς. Ποια είναι αυτά; Ξένα δημοσιεύματα τον φέρνουν στην “αγκαλιά” της Αναντολού Εφές, την ώρα που οι Αμερικανοί τονίζουν πως οι Ντένβερ Νάγκετς προτίθενται να τον επιλέξουν στο Νο11 του φετινού ντραφτ.

Όμως το espn το… προχώρησε ακόμα περισσότερο και ουσιαστικά παραθέτει ό,τι αναφέρεται στα τουρκικά ΜΜΕ. Ο ταλαντούχος άσος αναμένεται να μετακομίσει στην Αναντολού Εφές καθώς είναι ο “διακαής πόθος” του Ντούσαν Ίβκοβιτς, θα υπογράψει τριετές (2+1) συμβόλαιο όπου θα προβλέπεται μπάι άουτ για το NBA το οποίο θα ενεργοποιηθεί μετά από δύο χρόνια.

Τα δικαιώματά του θα ανήκουν στους Νάγκετς και έτσι ο παίκτης θα μείνει στην Ευρώπη, να βελτιωθεί αγωνιστικά ώστε ακολούθως να διαβεί το “κατώφλι” του NBA. Αυτά τουλάχιστον υποστηρίζουν οι Αμερικανοί αλλά και οι Τούρκοι. Ωστόσο το “μπαλάκι” παραμένει στα χέρια του Σάριτς

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…