Κεντρική Ασίστ Περαστικός Κάτι μαγειρεύει

Κάτι μαγειρεύει

mamalakis damianidis

mamalakis-damianidis

Περαστικός είμαι από το μπάσκετ, περαστικός και από τις εκλογές. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ ιδιαίτερα, άλλωστε μια χαρά το πάνε το έργο οι δικοί μου, περιττή η παρουσία μου. Απλά, έχω κάτι να προσθέσω, που ενδεχομένως δεν το έχουν πάρει χαμπάρι οι ρεπόρτερ του site.

Ο Γιώργος Μαμαλάκης κατοικοεδρεύει στην Κρήτη. Δεν είναι ο μόνος. Μια χαρά νησί είναι, μακάρι να ζούσα κι εγώ εκεί. Οι περισσότεροι Έλληνες θα ήθελαν να έχουν την τύχη του, γι’ αυτό και βλέπει κανείς Αθηναίους, Θεσσαλονικείς, ανθρώπους από την Πελοπόννησο, να μετακομίζουν στην Κρήτη.

Θέλετε ένα μπασκετικό παράδειγμα; Ο Γιάννης Δαμιανίδης δεν μετακινήθηκε προς το νοτιότερο σημείο; Ναι, ο πρώην πρόεδρος του Άρη, αυτός που βλέπετε στη… μισή φωτογραφία. Τώρα, πώς μου ήρθε αυτό;

Περαστικός όπως ήμουν από μια παρέα, άκουσα πως κάτι μαγειρεύει ο Μαμαλάκης. Όχι ο Ηλίας, που είναι στην άλλη μισή φωτογραφία (απορώ πώς μπερδεύτηκαν τα παλικάρια του site, γιατί εγώ από φωτογραφίες και συνθέσεις δεν σκαμπάζω, άλλωστε κι από το πληκτρολόγιο “Περαστικός” είμαι), αλλά ο Γιώργος.

Σκέφτεται, λέει, να βάλει τον Γιάννη (τον Δαμιανίδη, ρε φίλε, παρακολούθα με) σε θέση Γενικού Διευθυντή, αν -που δεν- κερδίσει τις εκλογές στον ΕΣΑΚΕ. Δεν ξέρω αν και κατά πόσο είναι προχωρημένη η σκέψη, ή αν απλά βρισκόμαστε στο ξεκίνημα του… μαγειρέματος (άλλωστε υπάρχει μια χρονοκαθυστέρηση), αλλά αυτό έλεγαν στην παρέα, από την οποία -είπαμε- ήμουν Περαστικός.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …