Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Η ΕΕΑ να εγκρίνει την ΚΑΕ”

“Η ΕΕΑ να εγκρίνει την ΚΑΕ”

alexiou prosopo

alexiou-prosopo

Καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή “ΔΙΚΗ”  (του Κυριάκου Θωμαϊδη) στο ΣΚΑΪ ήταν χθες ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου. Ο “Ενωσίτης” παράγοντας δήλωσε αισιόδοξος για την ανέγερση της “Αγια – Σοφιάς” στη Νέα Φιλαδέλφεια και “κάλεσε” την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να εγκρίνει τις νέες ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ.

Ο κ. Αλεξίου είπε μεταξύ άλλων:

“Η ΑΕΚ δεν ολίσθησε, δεν χρησιμοποίησε κάτι αθέμιτο, δεν έκανε κάποιο ατόπημα και έκανε την εκκαθάριση της προηγούμενης ΠΑΕ. Η θέση της ΑΕΚ είναι ότι η διαδικασία κινήθηκε και τελείωσε κανονικά. Δεν υπάρχει θέμα ασαφούς υπόθεσης. Το γήπεδο θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια. ΑΕΚ χωρίς γήπεδο δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει, μόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην περιοχή της.

Υπάρχει θέμα διαφορετικής αντίληψης με το νέο δήμαρχο, να δούμε όμως πού είναι το θέμα. Πού έχει διαφορετική άποψη, τι δεν κάνει καλά η ΑΕΚ για αυτόν. Στη Βουλή απαντήσαμε όλα τα ερωτήματα, κάποια ερωτήματα του ΣΥΡΙΖΑ και της κυρίας Αυλωνίτου ήταν προβοκατόρικα. Δεν κάνουν χατίρι στην ΑΕΚ. Θα εξυπηρετηθεί κόσμος που δεν έχει δουλειά, θα έχει όφελος η περιοχή. Να μας πει ο νέος δήμαρχος στο φαλακρό μέρος του άλσους τι λέει για την δενδροφύτευση που θα κάνει η ΑΕΚ σε αντικατάσταση; Με ηπιότερους συντελεστές κάνουμε το γήπεδο.

Δεν χρεοκόπησε καμία εταιρία που είχε γήπεδο. Το γήπεδο ανήκει στην Ερασιτεχνική. Ο Μελισσανίδης αγαπά την ΑΕΚ και θέλει να κάνει το νέο γήπεδο. Η ΕΕΑ πρέπει να ελέγξει και να εγκρίνει τη νέα ΠΑΕ και τη νέα ΚΑΕ ΑΕΚ.

Στην Ερασιτεχνική είχαμε μηδέν έσοδα. Ανταποδοτικές χορηγίες είχαμε, όχι έσοδα. Τα Tμήματα υπάρχουν κανονικά και συμμετέχουν. Αν είναι βιώσιμη η κατάσταση τώρα, είναι άλλη κουβέντα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…