Κεντρική Διεθνή Επιβεβαίωσε ο Κουφός

Επιβεβαίωσε ο Κουφός

koufos

koufos-xeri

Το γράψαμε; Ισχύει!
Η παροικία των Ελλήνων προπονητών στο εξωτερικό συνεχώς μεγαλώνει καθώς ο Στέργιος Κουφός θα αναλάβει και επίσημα την τεχνική ηγεσία της Al Rayyan για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η είδηση αυτή αποτελεί μία επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του eBasket.gr όταν στο κείμενο με τίτλο (“Στο Κατάρ ο Κουφός“) αναφερόταν στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε το νέο προορισμό στην καριέρα του ενώ θα πάρει μαζί στο Κατάρ και τον Θανάση Γιαπλέ ο οποίος θα είναι ο βοηθός του αλλά και ο υπεύθυνος του μπασκετικού προγράμματος της ομάδας U20.

Ο Στέργιος Κουφός τόνισε στις δηλώσεις του: “Έχουμε καταλήξει σε συμφωνία. Είναι τιμητικό το γεγονός ότι η ιστορική ομάδα της Al Rayyan επιλέγει ένα προπονητικό τιμ από την Ελλάδα προκειμένου να επιστρέψει στην κορυφή. Μου έκανε εντύπωση η μεγάλη αγάπη που έχουν για το μπάσκετ αλλά και η επιθυμία τους να δημιουργήσουν ένα οργανωμένο κλαμπ στα πρότυπα των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων”, υποστήριξε αρχικά ο Έλληνας κόουτς και συνέχισε:

“Ελπίζουμε πως με τον Θανάση Γιαπλέ θα κάνουμε σπουδαία δουλειά. Οι Έλληνες προπονητές καλούμαστε να αποδείξουμε ότι έχουμε τις ικανότητες να βοηθήσουμε μία χώρα η οποία λατρεύει το μπάσκετ”. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Βασίλης Φραγκιάς είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικής της εθνικής ομάδας του Κατάρ ενώ η Al Rayyan είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της χώρας έχοντας κατακτήσει 15 εθνικά πρωταθλήματα και 12 Κύπελλα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…