Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Διαρκείας με δώρο

Διαρκείας με δώρο

paok paiktes kentro

paok-paiktes-kentro

Από απόψε τα μεσάνυχτα ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ, πέραν των προνομιακών τιμών οι πρώτοι 500 φίλοι της ομάδας, για το διάστημα 17-22 Ιουνίου, θα παίρνουν δώρο και ένα μαύρο μπλουζάκι της ομάδας.

Σημειώνεται, ωστόσο, πως οι κάτοχοι θα μπορούν να παραλάβουν τόσο τις κάρτες διαρκείας όσο και τα μπλουζάκια από τις 25 Αυγούστου και έπειτα, είτε από τα γραφεία της ΚΑΕ ή μέσω κούριερ και ταχυδρομείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Από απόψε το βράδυ στις 00:01 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Εκτός από τις προνομιακές τιμές και τις σημαντικές εκπτώσεις που υπάρχουν για όσους αγοράσουν τα εισιτήρια τους από την Τρίτη 17/6 μέχρι και την Παρασκευή 22/8, για τους πρώτους 500 φιλάθλους της ομάδας που θα αποκτήσουν το διαρκείας τους, θα υπάρχει δώρο (εντελώς δωρεάν) και ένα μαύρο T-shirt της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, τα T-shirt με τη στάμπα “PAOK BC Basketball Team”, αλλά και τις κάρτες διαρκείας (καρτελάκια), οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2014-2015 θα μπορούν να τα παραλαμβάνουν από τις 25 Αυγούστου και μετά. Η παραλαβή (για T-shirt και καρτελάκια) θα είναι δυνατή και από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο “Παλατάκι“, αλλά και η αποστολή τους μέσω κούριερ ή ταχυδρομείου“.

paok t-shirt

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…