Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Απόλυτα ικανοποιημένοι”

“Απόλυτα ικανοποιημένοι”

charalabidis paok kifisia

charalabidis-paok-kifisia

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική σεζόν, το τέλος της οποίας τον βρήκε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος έχοντας επικρατήσει με 3-1 στη σειρά των μικρών τελικών εναντίον του Πανιωνίου.

Ο αρχηγός του “δικεφάλου”, Κώστας Χαραλαμπίδης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιτυχημένη χρονιά και ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν με τον τρόπο τους στο φετινό κατόρθωμα:

“Τώρα που ολοκληρώθηκε από κάθε άποψη η φετινή σεζόν, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν, ο καθένας από την πλευρά του και με τον τρόπο του στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τον τελικό μας απολογισμό, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που κάναμε μέσα στο γήπεδο, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι.

Εκ μέρους όλης της ομάδας ευχαριστώ όλο τον κόσμο που ήταν μαζί μας και θα ήθελα να κάνω μία ιδιαίτερη αναφορά στα παιδιά από τον ΣΦ ΠΑΟΚ Δράμας. Ήταν κοντά μας με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Και ηθικά και υλικά. Ο τρόπος που θέλησαν να στηρίξουν την προσπάθειά μας, είναι αλήθεια ότι αρχικά μας προκάλεσε έκπληξη. Η επιμονή τους από την άλλη ήταν εντυπωσιακή. Να ξέρουν όλοι ότι η δική τους ιδιαίτερη συμμετοχή, πήγε και για καλό σκοπό, αλλά και για το καλό του ΠΑΟΚ.

Το απέδειξε άλλωστε και το αποτέλεσμα. Τους ευχαριστούμε πολύ. Να ξέρουν, όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, ότι θέλουμε να τους βλέπουμε συνέχεια δίπλα στην ομάδα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …