Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Αποκάλυψη Ζαβλανού

Αποκάλυψη Ζαβλανού

Ο Αριστείδης γράφει για τον Νίκο

zavlanos-koromilas

Είναι εντυπωσιακό (πλέον όχι πρωτότυπο) να κάνει κάποιος επωνύμως δηλώσεις σε λαθρόβια μπλογκ, που δεν έχουν υπογραφή. Εν προκειμένω, ο Νίκος Ζαβλανός -έτσι γράφεται σε ανώνυμο και λαθρόβιο μπλογκ– έκανε δηλώσεις (αλήθεια, σε ποιον;)- αναφορικά με τις εκλογές του ΕΣΑΚΕ.

Είναι ντροπή να γράφονται και να λέγονται τέτοια πράγματα” είπε ο Ζαβλανός και εξήγησε: “Είναι κακόβουλα. Ουδόλως με ενδιαφέρει ποιος θα γίνει πρόεδρος στον ΕΣΑΚΕ. Το ζητούμενο είναι η ανάπτυξη της διαιτησίας και συνάμα ευρύτερα του ελληνικού μπάσκετ. Όσα γράφονται είναι εκ του πονηρού. Λυπάμαι…“.

Αυτό αναγράφεται στο μπλογκ. Το αν έκανε τις δηλώσεις και σε ποιον ο κ. Ζαβλανός δεν το γνωρίζουμε, ο ίδιος ξέρει καλύτερα. Αναζητήσαμε στο διαδίκτυο άλλο κείμενο, πλην εκείνου που εμείς γράψαμε για “Ωμή παρέμβαση” στα του ΕΣΑΚΕ. Δεν βρήκαμε!

Δεν ξέρουμε αν αναφέρεται στο δικό μας κείμενο, αλλά εμείς είχαμε γράψει κατά λέξη:
Οι παράγοντες, από την πλευρά τους, δείχνουν εξίσου ενοχλημένοι και προβληματισμένοι για τη στάση του μέλους της ΚΕΔ/ΕΟΚ (μας το κατήγγειλαν, αλλά επειδή δεν έχουμε παραπάνω στοιχεία, πέραν της μαρτυρίας τους, δεν αναφέρουμε το όνομά του), που καλά θα κάνει να επιστρέψει στα του… οίκου του“.

Πώς έφτασε ο Νίκος Ζαβλανός στο συμπέρασμα ότι αναφερόμαστε σε αυτόν; Εκτός κι αν μιλά εξ ονόματος και των πέντε, αλλά αυτό δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του άρθρου. “Καρφώθηκε” από μόνος του; Αυτός γνωρίζει. Και πού μιλάει, και τί λέει. Εμείς, πάντως, δεν τον “φωτογραφήσαμε“. Δια της διάψευσης μοιάζει να… ομολόγησε. Αλλά και πάλι δικό του θέμα είναι.

Τα γραπτά (ακόμα και τα ανώνυμα) μένουν. Ενίοτε λειτουργούν και ως “αποκαλύψεις“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Βαγγέλη Λιόλιο είσαι περήφανος για το έργο σου;

Νέα (σκληρή) ανακοίνωση από Φασούλα για Λιόλιο. Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» εξέδωσε άλ…