Ανοιχτό του Λάσμε

lasme sef telikoi

lasme-sef-telikoi

Μπορεί το συμβόλαιο του Στεφάν Λάσμε να λύθηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός πριν από μερικές ημέρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Γκαμπονέζος σέντερ θα αποχωρήσει οριστικά από το ΟΑΚΑ. Τουλάχιστον αυτό δείχνει η κίνηση των “πρασίνων” να τον επαναπροσεγγίσουν με σκοπό να συζητήσουν για νέο συμβόλαιο με χαμηλότερο κόστος.

Αυτό αποκάλυψε άλλωστε με δηλώσεις του στον Sentra FM ο Μάριος Ολύμπιος. Ο ατζέντης του Στεφάν Λάσμε δήλωσε αρχικά πως “ο Παναθηναϊκός έκανε τη χρήση του option out. Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν συζητήσεις για τον Στεφάν”, και συνέχισε αναφερόμενος στα συναισθήματα του παίκτη:

“Δεν το περίμενε όλο αυτό που έγινε. Τη φιλοσοφία της ομάδας την ξέρουν μόνο οι άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα. Η χρήση της οψιόν δεν έγινε για αγωνιστικούς λόγους. Δημιουργείται μια νέα εποχή στην ομάδα με Έλληνες παίκτες, μικρούς, νέο προπονητή και άλλο μπάτζετ. Τα συναισθήματα είναι λίγο μπερδεμένα. Δεν έγινε κάτι αθέμιτο. Το ότι δεν το περιμέναμε δεν έχει να κάνει με την απόφαση”.

Ενώ κατέληξε: “Πέρυσι υπήρχε οψιόν και από τον παίκτη για να αποχωρήσει. Υπάρχει έντονη κινητικότητα από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως είναι ελεύθερος στην αγορά. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό ακόμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…