Αλλάζει “δέρμα”

gist lasme plati

gist-lasme-plati

Παρελθόν (τουλάχιστον προς το παρόν) από τον Παναθηναϊκό αποτελούν οι Γιόνας Ματσιούλις, Στεφάν Λάσμε, Μάικ Μπράμος, Ραμέλ Κάρι και Πινγκ Σανγκ. Οι “πράσινοι” ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους πως έκαναν χρήση του δικαιώματος option out που είχαν στα συμβόλαια των εν λόγω παικτών με αποτέλεσμα να μπορούν να διαπραγματευτούν με όποια ομάδα θέλουν το επόμενο συμβόλαιό τους.

Εκ των πραγμάτων γίνεται πράξη αυτό που τόνισε με τις χθεσινές του δηλώσεις ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ότι δηλαδή θα “σπάσουν” συμβόλαια από το υπάρχον ρόστερ. Όχι απαραίτητα για να αποχωρήσουν παίκτες, αλλά για να υπάρχει η δυνατότητα νέας διαπραγμάτευσης κάτω από νέους όρους.

Όσον αφορά τον Τζέιμς Γκιστ, ο Αμερικανός φόργουορντ έχει κλειστό συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Εξ ου και δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομά του στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπως επίσης και αυτά των Ρόκο Λένι Ούκιτς και Ζακ Ράιτ που ούτως ή άλλως δεν είναι πλέον παίκτες του “τριφυλλιού” μιας και έληξαν τα συμβόλαιά τους.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε χρήση του δικαιώματος option out που διατηρεί στα συμβόλαια των Γιόνας Ματσιούλις, Στεφάν Λάσμε, Μάικ Μπράμος, Ραμέλ Κάρι και Πινγκ Σανγκ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…