Κεντρική Ασίστ Περαστικός Ένα… καλάθι χρήματα

Ένα… καλάθι χρήματα

kalathis memphis photoshoot

kalathis-memphis-photoshoot

Πολύς λόγος γίνεται για τον Νικ Καλάθη. Όχι άδικα, αφού ο Παναθηναϊκός από μόνος του τον έβαλε στο κέντρο της συζήτησης. Άδικα, αφού -όσο κι αν έχει βελτιωθεί- κατά τη γνώμη μου δύο εκατομμύρια είναι πολλά χρήματα γι’ αυτόν. Αλλά, τί ξέρω εγώ; Περαστικός είμαι…

Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι πως ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν θα περιμένει πολύ τον Έλληνα διεθνή. Αν δεν τελειώσει το θέμα σήμερα – αύριο, θα ενεργοποιήσει την εντολή που έχει δώσει σε μάνατζερ… Περαστικός ήμουν από μια ταβέρνα στον Βύρωνα κι άκουσα να λέει πως του ζήτησε έναν ΝΒΑer, για τον οποίο θα δώσει το ποσό, το οποίο προόριζε για τον Καλάθη.

Μεταξύ μας, με δύο εκατομμύρια ευρώ βρίσκεις πολύ καλύτερους παίκτες από τον Νικ, αλλά είπαμε: Εγώ Περαστικός είμαι. Βεβαίως, με Αμερικανό δεν κάνεις… ελληνοποίηση, αλλά από πότε πάψαμε να συζητάμε για το αν είναι καλός παίκτης και ασχολούμαστε μόνο με το… διαβατήριο του;

Ελληνοποίηση να γίνει κι εγώ είμαι φανατικά υπέρ, αλλά με όρους, με λογική, όχι ξοδεύοντας ένα κάρο χρήματα, προκειμένου να φέρεις έναν παίκτη, καθόλα αξιόλογο, αλλά που από μόνος του δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Όπως και να ‘χει, το σίγουρο είναι πως ο μάνατζερ οργώνει την αγορά, μπας και βρει αυτόν που θα κάνει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να διαγράψει το όνομα του Καλάθη. Εκτός κι αν σήμερα (βαριά αύριο), σκάσει ανακοίνωση με το όνομα του Νικ.

Θα περιμένουμε

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …