Κεντρική Basket League ΑΕΚ Koντή γιορτή… για το γήπεδο

Koντή γιορτή… για το γήπεδο

koustenis pahatouridis

koustenis-pahatouridis

Πριν από μερικές ημέρες ο Αλέξης Αλεξίου “αποκάλυψε” τους στόχους της ΑΕΚ για το γηπεδικό. Είχαμε γράψει τότε ότι “Κυριακή κοντή γιορτή” θα αποδειχθεί σύντομα αν οι υποψήφιοι δήμαρχοι “ψηφοθηρούν” στην “πλάτη της ΑΕΚ“, ή αν το εννοούν και προτίθενται να βοηθήσουν.

Με εξαίρεση το δήμο Γλυφάδας, όπου φαίνεται να χάνει τη μάχη ο Κόκκορης (υποψήφιος του οποίου είναι ο επίδοξος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης) από τον Παπανικολάου (με Δορκοφίκη!), αλλού δεν υπάρχουν αλλαγές.

Για να δούμε τι συμβαίνει αναλυτικά: Στον δήμο Περιστερίου και στον δήμο Αμαρουσίου, οι πανίσχυροι Ανδρέας Παχατουρίδης (62,1%) και Γιώργος Πατούλης (57,8%) επανεκλέγονται πανηγυρικά από την πρώτη Κυριακή, άρα η ΑΕΚ δεν έχει παρά να προσεγγίσει… χθες κιόλας και τους δύο. Τον πρώτο για το Ολυμπιακό Κλειστό του Μπουρναζίου, τον δεύτερο για το κλειστό του Αγίου Θωμά.

Το κλειστό της Ζωφριάς δεν είναι το επικρατέστερο (κατά την ΑΕΚ), αλλά ο Δημήτρης Μπουραΐμης παραμένει το φαβορί για να επανεκλεγεί, καθώς συγκεντρώνει μέχρι στιγμής ποσοστό της τάξης του 36,4% έναντι 27,8% του Χρήστου Παππού. Η ΑΕΚ που δεν έχει χρόνο για χάσιμο, θα ξεκινήσει τις επίσημες επαφές της, λοιπόν, για Μπουρνάζι και Άγιο Θωμά.

Kαι κάτι άλλο: Αν και απεδείχθη, ότι… τζάμπα συνήψαν ΑΕΚ και δήμος Γαλατσίου μνημόνια συνεργασίας για το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο της Βεΐκου, αφού το Κέντρο ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ. Ο δήμαρχος Κυριάκος Τσίροςπροκρίθηκε” στον δεύτερο γύρο, αλλά με το χαμηλό 27,4% έναντι 24% του Γιώργου Μαρκόπουλου. Αυτά…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Έκανε ανάκληση δελτίων στην ΑΕΚ

Η ΕΟΚ έκανε ανάκληση δελτίων στην ΑΕΚ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακάλεσε τα …