Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Το μήνυμα του Λάσμε

Το μήνυμα του Λάσμε

lasme olympiakos panathinaikos

lasme-olympiakos-panathinaikos

Αποφασισμένοι να… ανακτήσουν τη χαμένη τους ψυχολογία και να γίνουν εκ νέου το αφεντικό στη σειρά είναι άπαντες στον Παναθηναϊκό. Με πρώτο και καλύτερο τον Στεφάν Λάσμε, ο οποίος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των “πρασίνων” φρόντισε να δώσει το έναυσμα της αγωνιστικής και ψυχολογικής ανάτασης του “τριφυλλιού”.

“H σειρά βρίσκεται στο 1-1 μετά από τον αγώνα στο ΣΕΦ… Τι σημαίνει αυτό; Ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει“, ήταν τα πρώτα λόγια του Γκαμπονέζου σέντερ, ο οποίος πρόσθεσε: “Για μένα τα πράγματα είναι απλά: Αγώνες σαν τον μεθαυριανό είναι αυτοί στους οποίους πρέπει να παρουσιαστούν οι άντρες… Και στο παρκέ, και στην εξέδρα.

Αγώνες σαν τον μεθαυριανό είναι που πρέπει να τα δώσεις όλα για να βοηθήσεις την ομάδα της οποίας τη φανέλα φοράς, ή την ομάδα την οποία υποστηρίζεις”, για να καταλήξει καλώντας τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” στο ΟΑΚΑ:

“Εμείς θα είμαστε εκεί και θα προσπαθήσουμε μόνο για τη νίκη. Ξέρω ότι αγαπάτε την ομάδα, ότι τη στηρίζετε, ότι είστε “πράσινοι”, όπως μας έχετε πει πολλές φορές όπου έχουμε συναντηθεί. Έχετε δείξει ότι είστε εκεί για την ομάδα και για εμάς. Αυτό ακριβώς περιμένω και πιστεύω ότι θα δούμε και στον μεθαυριανό αγώνα εδώ, στο ΟΑΚΑ… Στο σπίτι μας!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…