Κεντρική Διεθνή Στον “αστερισμό” του Λάνγκφορντ

Στον “αστερισμό” του Λάνγκφορντ

langford varese armani

langford-varese-armani

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ετοιμάζεται να πατήσει το πόδι του στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αναντολού Εφές και ήδη τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportando.net, πρώτος στόχος της τουρκικής ομάδας για τη νέα σεζόν είναι ο Κιθ Λάνγκφορντ. Το συμβόλαιο του 31χρονου γκαρντ με την Αρμάνι Μιλάνο εκπνέει με τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, οπότε πολλοί είναι οι “μνηστήρες” που ορέγονται να κάνουν δικό τους τον πρώτο σκόρερ της φετινής Ευρωλίγκα.

Ο Λάνγκφορντ πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν και είναι λογικό να υπάρχει ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του από τη στιγμή που σε λίγο καιρό θα είναι φρι έιτζεντ. Το ενδεχόμενο να μείνει στην Αρμάνι δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες και πλέον τα πάντα κινούνται στον “αστερισμό” του Αμερικανού – με τουρκικό διαβατήριο – σκόρερ.

Πέρα από την Εφές, η Γαλατάσαραϊ φαίνεται πως “γλυκοκοιτάζει” τον Λάνγκφορντ ενώ το γεγονός ότι απέκτησε τουρκική υπηκοότητα συνηγορεί στο να μετακομίσει στη γειτονική χώρα. Επίσης η Μπαρτσελόνα και η Λαμποράλ Κούτσα δεν μένουν ασυγκίνητες στην πιθανότητα να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον έμπειρο άσο και απομένει να δούμε ποιος θα είναι τελικά ο κερδισμένος…

Προς το παρόν το μυαλό του Λάνγκφορντ βρίσκεται στα πλέι οφ της Serie A όπου η Αρμάνι διεκδικεί τον τίτλο τον οποίο έχει να κατακτήσει για περισσότερα από 15 χρόνια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…