Κεντρική Ασίστ Shadow Στην… αυλή του “βασιλιά”

Στην… αυλή του “βασιλιά”

danoi angelo

danoi-angelo

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, τον Γιάννη και τον Σωτήρη Ντάνο θα βρεις από κάτω. Δεν είναι τυχαίο, αφού πρόκειται για δραστήρια παιδιά, που έχουν πάρα πολλές γνωριμίες, που είναι αγαπητά σε όλο τον κόσμο. Στη φωτογραφία είναι με τον Steve Angelo, έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη, ο οποίος αποτελεί “διαφήμιση” της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Ο “KingSteve Angelo, όπως τον αποκαλούν, είναι μισός Έλληνας (από την πλευρά του πατέρα του, ο οποίος λέγονταν Φραγκογιάννης) και μισός Σουηδός (από την πλευρά της μητέρας, η οποία λέγεται Josefsson). Πριν από λίγες ημέρες έδωσε ένα μοναδικό σόου στη Στοκχόλμη, το οποίο απόλαυσαν χιλιάδες Σουηδοί. Ο πασίγνωστος D.J., ξέρει να κάνει τα… πλατό να παίρνουν φωτιά και να κινούνται όλοι στους ρυθμούς του.

steeve-angelo1

Ο Γιάννης κι ο Σωτήρης, φίλοι με τον Στιβ, ήταν στο backstage (οι φωτογραφίες είναι δικές τους και δημοσιεύτηκαν ακόμα και σε αμερικανική ιστοσελίδα), προσκεκλημένοι του “βασιλιά“. Απόλαυσαν το σόου, έβγαλαν φωτογραφίες, τράβηξαν βίντεο, έζησαν με πάθος, κέφι και ενθουσιασμό τη βραδιά.

Το επόμενο μεγάλο στοίχημα, είναι να δούμε τον “βασιλιάΣτιβ να έρχεται στην Αθήνα και να παίζει (γιατί όχι και στο ΟΑΚΑ). Με τους αδερφούς Ντάνους όλα είναι πιθανά

steeve-angelo

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…