Κεντρική NBA Σκόρπισε… χαρά η παραίτηση
NBA

Σκόρπισε… χαρά η παραίτηση

dantoni stoma

d'antoni-stoma

Το πόσο “ηλεκτρικός” είναι πάγκος των Λος Άντζελες Λέικερς επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά καθώς αίφνης χθες το βράδυ ο Μάικ Ντ’ Αντόνι υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του προπονητή των “Λιμνανθρώπων“. Ο έμπειρος τεχνικός δεν κατάφερε να δικαιολογήσει το βαρύ όνομα και βιογραφικό του στην “πόλη των αγγέλων” αφού απέτυχε παταγωδώς την τελευταία διετία, διαδεχόμενος τον Μάικ Μπράουν (που επίσης δεν κατάφερε να στεριώσει).

Η αρχή της… αποτυχίας έγινε πέρσι με την αδυναμία του Ιταλού προπονητή να “δέσει” μία ομάδα γεμάτη αστέρες, στην οποία δέσποζαν οι Κόμπι Μπράιαντ, Στιβ Νας και Ντουάιτ Χάουαρντ, ενώ φέτος απλά “πλήρωσε” το γεγονός πως ο “Black Mamba” δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο χρόνο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα Μέσα των ΗΠΑ, οι δύο πλευρές προχώρησαν σε συναινετικό διαζύγιο (καμία εκ των δύο άλλωστε δεν ήταν ευχαριστημένη από τη συνεργασία τους), με τον πρώην πλέον προπονητή των “Λιμνανθρώπων” να εισπράττει το ποσό των 2 εκατ. δολαρίων ως αποζημίωση.

Έτσι, από σήμερα (01/05) ξεκινά το σαφάρι της εύρεσης του διαδόχου του με μοναδικό σκοπό να βρεθεί ένας προπονητής που θα καταφέρει να μπει στα… παπούτσια του Φιλ Τζάκσον και να οδηγήσει τους Λος Άντζελες Λέικερς στην κατάκτηση ενός ακόμη δαχτυλιδιού.

Η είδηση του “διαζυγίου” δεν έφερε πάντως… λύπη στο Λος Άντζελες. Αντίθετα, τα χαμόγελα επέστρεψαν με πρώτο και καλύτερο τον Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος… μοιράστηκε τη χαρά του στο Twitter γράφοντας πως η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν θα μπορούσε να τον κάνει πιο ευτυχισμένο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…