Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πρόστιμο και απαγόρευση

Πρόστιμο και απαγόρευση

giannakopoulos schinas

giannakopoulos-schinas

Απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για αγώνα του Παναθηναϊκού για τους επόμενους τρεις μήνες επέβαλλε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μετά τα όσα έγιναν χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Ο “ισχυρός άνδρας” του “τριφυλλιού” δέχθηκε την “καμπάνα” για τη συμπεριφορά του στον τρίτο τελικό, αλλά παράλληλα απαλλάχθηκε για τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα και αφορούν την “παρότρυνση οπαδών για είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο“.

Παράλληλα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δέχθηκε πρόστιμο συνολικού ύψους 33.200€ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα, αλλά και τα όσα έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Αναλυτικά:
Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ:

α) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας (υβριστικά συνθήματα), πρόστιμο 1.200,00€,

β) για τα υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, με δυο έγγραφες προειδοποιήσεις, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€ για κάθε μια, ήτοι συνολικά δυο επιπλήξεις και πρόστιμο 2.800,00€,

γ) για ενέργεια του Προέδρου του Δ.Σ. της ΚΑΕ της κ. Δ. Γιαννακόπουλου, πρόστιμο 22.000,00€,

δ) για περιορισμένης έκτασης επεισόδια (είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο όπου και εξύβρισαν τον Α’ διαιτητή), πρόστιμο 5.000,00€ και ε) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση καπνογόνων στις κερκίδες) πρόστιμο 2.200,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, της 29-5-2014.

2. Επιβάλλει στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο πρόεδρο της Παναθηναϊκός Α.Ο. ΚΑΕ, για παράβαση διατάξεων του Κανονισμού, οι οποίες αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα, απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα της ΚΑΕ του, για τρεις (3) μήνες, για τον ως άνω αγώνα.

3. Απαλλάσσει τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο πρόεδρο της Παναθηναϊκός Α.Ο. ΚΑΕ, για παράβαση διατάξεων του Κανονισμού, οι οποίες αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα (παρότρυνση οπαδών για είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο όπου και εξύβρισαν τον Α’ διαιτητή), για τον ως άνω αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …