Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Περήφανοι στον Ηλυσιακό”

“Περήφανοι στον Ηλυσιακό”

kalafatakis rethymno

kalafatakis-rethymno

Στην εμφάνιση του Ηλυσιακού στάθηκε ο τεχνικός του Ρεθύμνου, Γιώργος Καλαφατάκης, ο οποίος στάθηκε στην προσπάθεια των αντιπάλων του, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα της ομάδας του.

“Δυστυχώς έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι αφήνει μία χαρά και μία λύπη ταυτόχρονα γιατί, πραγματικά, τα παιδιά του Ηλυσιακού πέσανε με ψηλά το κεφάλι. Πρέπει να είναι υπερήφανοι. Αυτά είπα και στους παίκτες μου στο τέλος γιατί ξέρω τις συνθήκες που υπήρχαν και το πώς ήρθαν να παίξουν”, σχολίασε ο Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε: “Δυστυχώς εμείς ήμασταν μία από τις ομάδες που θα ρύθμιζε την σωτηρία ή την πτώση των τριών ομάδων. Έχω απεριόριστη εκτίμηση απέναντι στον Δημήτρη Κουστένη και σαν άνθρωπο και σαν προπονητή. Κρίμα που ήρθαν έτσι τα πράγματα αλλά η αξιοπιστία και η αξιοπρέπεια είναι πάνω απ’όλα. Έχουμε μάθει να ζούμε με αυτές τις καταστάσεις.

Από την πλευρά μας θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο της ομάδας μας, στη Διοίκηση, στους συνεργάτες μου και βέβαια στους παίκτες μου για την δουλειά που κάναμε όσο είμαστε μαζί. Λίγο αδικήσαμε τους εαυτούς μας, λίγο μας αδίκησαν σε κάποια παιχνίδια αλλά θεωρώ ότι τουλάχιστον το βασικό στόχο τον πετύχαμε. Τώρα πρέπει να χτίσουμε ακόμα καλύτερα το αύριο της ομάδας. Έχω εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου και στον κόσμο. Δεν είναι εύκολο να είσαι πάντα ψηλά. Κλείσαμε με νίκη και με αξιοπρέπεια, δώσαμε χαρά στον κόσμο μας και ελπίζω το καλοκαίρι να κάνουμε ότι καλύτερο για την επόμενη χρονιά. Σας ευχαριστώ όλους”.

Ο Νίκος Αγγελόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό για τον τρόπο με τον οποίο πάλεψε: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, έτσι όπως παλέψανε όλο το χρόνο, κάτω από αυτές τις συνθήκες. Δεν πρέπει να στενοχωριούνται γιατί είναι σαν έχουν κερδίσει την κατηγορία και είναι άξιοι συγχαρητηρίων όλοι. Για εμάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη που πήραμε σήμερ, παίξαμε για την αξιοπρέπεια του συλλόγου, για τους φιλάθλους μας, να μην μπορεί να πει κανείς τίποτα για εμάς. Αυτή η χρονιά ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες και όνειρααλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να έχουμε μία χρονιά σαν την περσινή. Αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Συγχαρητήρια σε όλους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…