Κεντρική NBA NCAA Ο… ευλογημένος Τσαλμπούρης

Ο… ευλογημένος Τσαλμπούρης

iowa tsalbouris anakoinosi

iowa-tsalbouris-anakoinosi

Δεν περιμέναμε την επίσημη ανακοίνωση για να μάθουμε πως ο Γιώργος Τσαλμπούρης θα συνεχίσει την καριέρα του στο Iowa State (“Cyclone ο Τσαλμπούρης!“), αλλά αυτή (η ανακοίνωση) ήταν επιβεβλημένη. Οι “Cyclones” ενημέρωσαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους πως έκαναν δικό τους τον νεαρό φόργουορντ του Πιερικού Αρχέλαου, για τον οποίο αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια.

“Ο Γιώργος αποτελεί ακόμα έναν ψηλό που μπορεί να τρέξει το γήπεδο και να σουτάρει. Ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού μας και προσθέτει ύψος στην ομάδα. Ανυπομονώ να τον βοηθήσουμε να εξελιχθεί”, ήταν οι πρώτες επίσημες δηλώσεις του Fred Hoiberg στην ιστοσελίδα του Iowa State.

Από την πλευρά του, το νέο απόκτημα των “Cyclones” πρόσθεσε: “Ως ένας παίκτης – μαθητής στην Ελλάδα ξεκίνησα να ασχολούμαι με το μπάσκετ έχοντας ένα όνειρο, ένα μεγάλο όνειρο, για ένα παιδί από μία μικρή επαρχιακή πόλη, την Κατερίνη. Ήλπιζα πως μία μέρα θα μπορέσω να περάσω τον Ατλαντικό Ωκεανό και να παίξω σε ένα μεγάλο κολέγιο.

Σήμερα νιώθω ευλογημένος γιατί αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα με το καλύτερο δυνατό σενάριο. Γίνομαι μέλος του Iowa State. Είμαι ευγνώμων στον κόουτς Hoiberg και τον κόουτς Abdelmassih που με ενέταξαν στην ομάδα και μου έδωσαν τη δυνατότητα να μάθω από τους καλύτερους και να συμβάλλω στην μελλοντική επιτυχία του προγράμματος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…