Κεντρική NBA NCAA “Cyclone” ο Τσαλμπούρης!

“Cyclone” ο Τσαλμπούρης!

diamantopoulos tsalmpouris

diamantopoulos-tsalmpouris

Ο κύβος ερρίφθη!…
Το Iowa State κέρδισε την κούρσα για την απόκτηση του Γιώργου Τσαλμπούρη, όπως πρώτο μετέδωσε το Sportando και επιβεβαιώνει το eBasket μέσω του ρεπορτάζ που έκανε. Ο ταλαντούχος φόργουορντ υπέγραψε χθες το βράδυ το Letter of Intent (σ.σ.: επίσημο έγγραφο με το οποίο δηλώνει πως θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του) βάζοντας τέλος στο σίριαλ που είχε δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με το μέλλον του.

Ο ύψους 2μ15 παίκτης απέρριψε προτάσεις από φημισμένα κολέγια όπως το Connecticut (!), το Davidson, το Tulsa και το Temple κυρίως επειδή οι “Cyclones” έδειξαν από την πρώτη στιγμή πόσο πολύ τον ήθελαν. Ο κόουτς Fred Hoiberg είχε άλλωστε τακτική επικοινωνία μαζί του πείθοντάς τον εν τέλει να πει το “ναι” στο Iowa State.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη όμως δεν σημαίνει πως υποχρεωτικά ο Γιώργος Τσαλμπούρης θα κάνει το άλμα για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Κι αυτό γιατί η περίπτωσή του θυμίζει αυτή του Αλέξανδρου Βεζένκοφ.

Το γεγονός πως υπέγραψε το LOI δεν σημαίνει πως ό,τι και να γίνει θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Fred Hoiberg, αφού υπάρχει η εναλλακτική του επαγγελματικού συμβολαίου στην Ελλάδα. Κι έτσι είναι αφού ο παίκτης του Πιερικού Αρχέλαου θα περιμένει να ακούσει τι θα του προτείνουν οι ελληνικοί μνηστήρες και μετά θα πάρει την απόφασή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eBasket πάντως οι δύο ομάδες που ασχολούνται πιο έντονα με τον νεαρό φόργουορντ είναι οι δύο “αιώνιοι”, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει να… “σκαλίζουν” την περίπτωσή του ολοένα και πιο έντονα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…