Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Με φόντο το Ευρωμπάσκετ

Με φόντο το Ευρωμπάσκετ

ethniki ginaikon2014

ethniki-ginaikon2014

Περίοδος προετοιμασίας είναι αυτή που διανύουμε για την Εθνική ομάδα των Γυναικών, η οποία προπονείται στο ΟΑΚΑ με σκοπό να είναι έτοιμη στο Διεθνές Τουρνουά που θα συμμετάσχει στη Λετονία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να έχει αρκετά προβλήματα, αλλά η επιστροφή της Λολίτας Λύμουρα στη δράση έφερε χαμόγελα. Ειδικά από τη στιγμή που η αποστολή της “γαλανόλευκης” θα αναχωρήσει για τη Λετονία το επόμενο Σάββατο (24/05).

Ο ομοσπονδιακός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ για τη φετινή χρονιά τονίζοντας: “Μαζευόμαστε για να δέσουμε όσο περισσότερο γίνεται, γιατί ας μην ξεχνάμε πως αυτά είναι τα προβλήματα των εθνικών ομάδων, κάθε χρόνο να γίνονται ομάδα. Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία, αλλά και να δούμε και να διαπιστώσουμε την πρόοδο των νέων κοριτσιών και κατά πόσο μπορεί να είναι έτοιμες του χρόνου, οπότε και έχουμε το μεγάλο στόχο μας, το Ευρωμπάσκετ 2015“, ενώ κατέληξε:

“Ήδη από πέρυσι που ήρθα στην ομάδα, είχαμε ως σκοπό σιγά-σιγά κάποια μέλη της ομάδας να αντικατασταθούν με σκοπό να επικρατήσει η νοοτροπία της ανανέωσης. Υπάρχουν κάποια παιδιά τα οποία είναι ήδη έτοιμα να παίξουν, κάποια ευελπιστούμε να είναι έτοιμα του χρόνου να παίξουν, αλλά το καλό είναι πως η κύρια βάση της Εθνικής ομάδας τα τελευταία χρόνια είναι η ίδια και αυτό είναι το σημαντικότερο”.

Εξάλλου, το πρόγραμμα της Εθνικής ομάδας των Γυναικών περιλαμβάνει ακόμη ταξίδι στην Κίνα, όπου θα δώσει τρεις φιλικούς αγώνες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…