Κεντρική Basket League ΑΕΚ Θέλει Φιλίππου στη νέα ΚΑΕ!

Θέλει Φιλίππου στη νέα ΚΑΕ!

alexiou prosopo

alexiou-prosopo

Για τη νέα ΚΑΕ ΑΕΚ μίλησε μεταξύ άλλων σε ιστοσελίδα ο επίδοξος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου. Η διπλή… είδηση; Η διοίκηση ακόμη περιμένει την περιβόητη υπογραφή του Γιάννη Φιλίππου για να υπογράψει την εκκαθάριση, ενώ ο “κιτρινόμαυρος” παράγοντας κάνει κάλεσμα στον… απερχόμενο μεγαλομέτοχο να καταλάβει (τιμητική;) θέση είτε ως μέτοχος, είτε ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Μέρος της συνέντευξης στο aek365:

– Για το άνοιγμα στον κόσμο: “Στόχος είναι η δημιουργία μετοχικής ομάδας ικανής να συνεισφέρει οικονομικά, σε περίπτωση δεν είναι δυνατό να μαζευτούν όλα τα χρήματα που χρειάζονται από τους χορηγούς. Ο στόχος της ομάδας στην Α1, είναι να κοιτάζει συνεχώς προς τα πάνω, χωρίς να χρειαστεί να κοιτάξει ούτε μια στιγμή προς τα κάτω. Μόνο έτσι, αγώνα με αγώνα και με μεθοδευμένη δουλειά, θα κατακτήσει ξανά την κορυφή η ΑΕΚ. Όποιος “Ενωσίτης” με οικονομική δύναμη και με διάθεση να μπει στην ΑΕΚ του μπάσκετ, μπορεί να συνεισφέρει είναι καλοδεχούμενος. Η ΑΕΚ είναι μεγάλο  “brand name”, ανήκει στον κόσμο της και είναι πλέον ελκυστική ακόμη και για επένδυση.

– Για το ιδιοκτησιακό: “Η παλιά ΚΑΕ έχει λυθεί. Η εκκαθάριση, ανεξαρτήτως με το τυπικό θέμα της υπογραφής του Πρακτικού της Γ.Σ. που διέταξε το Υπουργείο, προχωράει μέσω ελέγχων που ήδη διενεργούνται. Απομένει η υπογραφή του Πρακτικού από τον Φιλίππου, κάτι που θα γίνει εντός των ημερών, όπως έχω ήδη συνεννοηθεί με τον Λαμπρόπουλο. Το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουμε και ιδιωτικά το καταστατικό και μέσω της Γ.Σ. του Σωματείου, όπως απαιτεί ο Νόμος.

Επί τη ευκαιρία, πάντως, που μου δίνεται με την ερώτηση αυτή, θεωρώ ότι η νέα ΚΑΕ πρέπει εμπράκτως να τιμήσει και τους παλαίμαχους του μπάσκετ ΑΕΚ και τον ενωσίτικο κόσμο και τον Φιλίππου για όσα σπουδαία προσέφερε με την παρουσία του. Και δεν εννοώ με εορταστικές ή τιμητικές εκδηλώσεις, εννοώ με θέσεις είτε στη μετοχική σύνθεση, είτε στο Δ.Σ., είτε στη στελέχωση της εταιρίας. Και για το λόγο αυτό, θα κάνω συζήτηση και με τον Λαμπρόπουλο και με τους παλαιμάχους και με τους οπαδούς”.

– Για όσους ετοιμάζονται να κινηθούν κατά της ΑΕΚ: “Θέλω να αναφέρω, ότι έρχονται στα αυτιά μου, κάποιες πληροφορίες ή φήμες ότι κάποιοι προτίθενται να μπλοκάρουν τη σύσταση της νέας ΚΑΕ. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτραπεί σε κανένα να βλάψει την ΑΕΚ. Αν κάποιος ή κάποιοι θέλουν να ξεκινήσουν τέτοιου είδους πόλεμο, να ξέρουν ότι δεν θα είναι αναίμακτος και ότι το αίμα σίγουρα δεν θα είναι της ΑΕΚ. Εάν κηρυχθεί τέτοιος πόλεμος στην ΑΕΚ, οι απώλειες θα είναι αυτού που θα τον κηρύξει. Η ΑΕΚ δεν ξαναχάνει πόλεμο. Ας το βάλουν όλοι καλά στο μυαλό τους”.

– Για την έδρα της ΑΕΚ στο μπάσκετ: “Αυτή την στιγμή μιλάμε για τρία γήπεδα. ΄Εχουμε ξεκινήσει από του Μαζαράκη στο Περιστέρι. Έχουμε μια καλή συνεργασία με τον δήμαρχο και ελπίζουμε αυτή την φορά να γίνει κάτι. Μετά υπάρχει και το γήπεδο Αμαρουσίου όπου κάποια πράγματα έχουν αλλάξει σε σχέση με πέρυσι και βέβαια το κλειστό της Γλυφάδας όπου έχουμε και την μεγάλη βοήθεια του κυρίου Ασλανίδη. Υπάρχει πάντα και η Ζωφριά με τα γνωστά όμως προβλήματα. Ευχής έργο θα ήταν να βρίσκαμε κοινή έδρα για μπάσκετ και βόλεϊ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…