Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δεν εξαρτάται από μένα”

“Δεν εξαρτάται από μένα”

milos teodosic cska galatasaray

milos-teodosic-cska-galatasaray

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προετοιμάζεται με έντονους ρυθμούς για το Φάιναλ φορ του Μιλάνου που θα διεξαχθεί το τριήμερο 16-18 Μαϊου. Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα, όπως είναι φυσικό, θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο μετά και τις τελευταίες αποτυχημένες προσπάθειες της.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς, μιλώντας σε ρωσικά μέσα, έχρισε φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα τις δύο ισπανικές ομάδες, ενώ παραδέχθηκε παράλληλα πως το μέλλον του στην “ομάδα του στρατού” είναι αβέβαιο, καθώς δεν εξαρτάται απ’ αυτόν η παραμονή του.

“‘Είμαι χαρούμενος στη Μόσχα όμως, ειλικρινά, δεν σκέφτομαι το μέλλον και δεν θέλω να προβλέψω το τι θα συμβεί το καλοκαίρι, όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό μου. Δεν εξαρτάται από μένα αλλά από την ομάδα“, τόνισε αρχικά ο Σέρβος γκαρντ, ο οποίος πρόσθεσε στη συνέχεια:

“Νομίζω ότι θα είμαι απόλυτα έτοιμος. Είναι γεγονός ότι υπάρχει πίεση μετά τις δυο τελευταίες αποτυχίες στα Final-4 όμως προσπαθώ να μην το σκέφτομαι πολύ. Θα είμαι χαλαρός στο Μιλάνο. Αυτή τη φορά, η ΤΣΣΚΑ δεν είναι το φαβορί. Είναι αλήθεια ότι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα έκαναν εξαιρετική χρονιά κι έχουν το προβάδισμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…