Κεντρική NBA NCAA Ένας… Μπέμπης στο Davidson (vid)

Ένας… Μπέμπης στο Davidson (vid)

bebis ikaros

bebis-ikaros

Αναφέραμε και τις πρώτες πρωινές ώρες (στο άρθρο με τίτλο “Το… σκέφτεται ο Μήτογλου“) πως οι Έλληνες που προσανατολίζονται να κάνουν το βήμα προς τις ΗΠΑ αυξάνονται. Ή για την ακρίβεια, σύντομα αναμένεται να μεγαλώσει ο αριθμός. Αν όλα κυλήσουν ομαλά.

Κι αυτό γιατί ο Βαγγέλης Μπέμπης ετοιμάζεται να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Αμερική προκειμένου να αγωνιστεί στο κολεγιακό πρωτάθλημα. Κι όχι με κάποιο τυχαίο κολέγιο, αλλά με το… Davidson. Η ιστορική ομάδα έχει προσεγγίσει τον ταλαντούχο γκαρντ, ο οποίος περιμένει τις εξελίξεις για να μεταβεί οριστικά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Με ύψος 1μ96 και μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα (είτε με πρόσωπο είτε με πλάτη), ο άλλοτε παίκτης του Ηλυσιακού και του Ικάρου Χαλκίδας προσέλκυσε το ενδιαφέρον των “Wildcats” και δη του κόουτς Bob McKillop, ο οποίος θέλει να τον κάνει δικό του.

Ενδεικτικό του πόσο προχωρημένο είναι το φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών είναι το γεγονός πως ο Βαγγέλης Μπέμπης θα ταξιδέψει για τις ΗΠΑ στα μέσα Ιουνίου με σκοπό να μιλήσει με τους ανθρώπους του Davidson και να βάλει την υπογραφή του στα επίσημα έγγραφα που θα τον κάνουν… “Wildcat“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…