Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Υπό κρίση ο Αρτεάγκα

Υπό κρίση ο Αρτεάγκα

arteaga1

arteaga1

Η συνέντευξή του (αν κι απ’ ότι φαίνεται τελικά ήταν… άνθρακας ο θησαυρός) προκάλεσε αναταραχές. Κι αν γι’ αυτό δεν τιμωρήθηκε, για τη διαιτησία στον αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Αρμάνι Μιλάνο πιθανότατα θα τιμωρηθεί ο Χουάν Κάρλος Αρτεάγκα. Ο Ισπανός ρέφερι είναι υπό κρίση, καθώς η διαιτησία του όχι μόνο ελέγχεται, αλλά βαρύνεται από -τουλάχιστον δύο- παραβάσεις κανονισμών!

Ο Νίκος Πιτσίλκας, που ήταν παρατηρητής, έβαλε πολύ χαμηλό βαθμό. Κι αυτό γιατί τη μία φορά έδωσαν δύο βολές (αντί για μιας) σε τεχνική ποινή και την άλλη μέτρησαν πόντο από βολή σε… “λάθοςπαίκτη. Γεγονός (το δεύτερο), που δεν αλλάζει τη ροή και το αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά που δείχνει πως το διαιτητικό τρίο ήταν σε πλήρη σύγχυση.

Ο Κώστας Ρήγας έχει στα χέρια του την αναφορά, αλλά ο τρόπος με τον οποίο αξιολογείται η διαιτησία κάθε αγώνα διαφέρει στην Ευρωλίγκα. Μελέτησε το βίντεο κι έχει δει τα λάθη του Ισπανού (και όχι μόνο αυτού), που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε τιμωρία του. Ήτοι, πιθανότατα, δεν θα τον δούμε φέτος να σφυρίζει ξανά σε αγώνα της Ευρωλίγκας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Βαγγέλη Λιόλιο είσαι περήφανος για το έργο σου;

Νέα (σκληρή) ανακοίνωση από Φασούλα για Λιόλιο. Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» εξέδωσε άλ…