Κεντρική Basket League ΑΕΚ Στην αντεπίθεση οι πιστωτές…

Στην αντεπίθεση οι πιστωτές…

papaioannou

papaioannou-alexiou

Eίναι γεγονός. Η διάλυση της παλαιάς ΚΑΕ ΑΕΚ προχωρά. Το ξέρουν και οι… πιστωτές, που ετοιμάζονται να περάσουν στην αντεπίθεση. Αυτή είναι η μια είδηση. Γιατί υπάρχει και η άλλη είδηση, που αποκαλύπτει σήμερα η “ΩΡΑ των σπορ”. Ενδέχεται να συναινέσει τελικά η πλευρά Γιάννη Φιλίππου, η οποία διά του νομικού Σωκράτη Λαμπρόπουλου, είχε ζητήσει προ ημερών ενημέρωση. Και υπάρχει ακόμη μια είδηση, αν και ακόμα εκεί η ΑΕΚ βρίσκεται στην αρχή. Πρόκειται για τις επαφές με το υπουργείο Οικονομικών, που αφορούν στη σύσταση της νέας ΚΑΕ.

Το ρεπορτάζ της “ΩΡΑΣ” αναφέρει:

“Προ των πυλών… βρίσκεται η λύση της ΚΑΕ ΑΕΚ. Δεν είναι καινούριο, αλλά το γνωρίζουν πλέον και οι αντίπαλοι, και οι πιστωτές, οι οποίοι ετοιμάζονται να προβούν σε καταγγελίες. Οι «κιτρινόμαυροι» υπεύθυνοι αναμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις από το υπουργείο Ανάπτυξης, αλλά και τη δημοσιοποίηση του ΦΕΚ. Και κατόπιν (με ή χωρίς τον Γιάννη Φιλίππου) θα προχωρήσουν στην διάλυση της παλαιάς εταιρίας. Γιατί χθεσινές πληροφορίες ανέφεραν χθες ότι δεν αποκλείεται τελικά να στηρίξει την λύση ο μεγαλομέτοχος…

Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» διά του Αλέξη Αλεξίου, βρίσκονται σ’ επαφές με το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου για τη σύσταση της νέας ΚΑΕ. Πρόκειται για παράλληλη δράση, που δεν έχει απαραίτητα άμεση συνάφεια με τη λύση της παλαιάς ΚΑΕ. Πάντως, επικρατεί αισιοδοξία. Η κυβερνητική πλευρά ρυθμίζει τις εξελίξεις αυτή την περίοδο και όλα φαίνεται ότι πάνε κατ’ ευχήν, αν και πάντα κανείς πρέπει να είναι εγκρατής”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …