Κεντρική Basket League ΑΕΚ Εκκαθάριση χωρίς Φιλίππου!

Εκκαθάριση χωρίς Φιλίππου!

filippou

filippou

Σε μια περίοδο έντονης παραφιλολογίας, προκύπτει ότι η εκκαθάριση της ΚΑΕ ΑΕΚ προχωρά. Αυτό – τουλάχιστον – αναφέρει δημοσίευμα του aek365.gr, το οποίο μάλιστα “καταγράφει” αδιαφορία του Γιάννη Φιλίππου για την διαδικασία.

Το δημοσίευμα αναφέρει: “΄Οχι απλά έχει ξεκινήσει αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του aek365 βρίσκεται στο τελικό της στάδιο η εκκαθάριση της ΚΑΕ ΑΕΚ, πράγμα που σημαίνει πως η Βασίλισσα με την επιστροφή της στην Α1 θα είναι πεντακάθαρη αφού θα φτιαχτεί νέα ΚΑΕ με νέο ΑΦΜ από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Το θέμα για το οποίο αγωνιούν χιλιάδες Ενωσίτες λοιπόν δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για την αναγέννηση της Βασίλισσας αφού παρά την αδιαφορία των μετόχων της ΚΑΕ, δηλαδή του Γιάννη Φιλίππου, η διαδικασία έχει προχωρήσει αυτεπάγγελτα αφού η εταιρία είναι ανενεργή.

Με λίγα λόγια ο Γιάννης Φιλίππου δεν έκανε μόνος του την διαδικασία της εκκαθάρισης αλλά την άφησε να εξελιχτεί με τις μεθοδικές κινήσεις του Αλέξη Αλεξίου. Αν όλα πάνε καλά και δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο πρόβλημα τότε μέχρι να δηλωθούν συμμετοχές για το πρωτάθλημα της Α1 η παλιά ΚΑΕ θα έχει εκκαθαριστεί και η νέα ΚΑΕ ΑΕΚ θα δηλώσει την Βασίλισσα στην Α1”.

Άγνωστο είναι, όμως, αν πρόκειται για άλλη διαδικασία, ή για την διαδικασία ανάκλησης της ΚΑΕ για την οποία ο Αλεξίου είχε αναφερθεί σχετικά στο προ δύο μηνών συμβούλιον της Ερασιτεχνικής.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…