Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Προετοιμασμένοι για όλα”

“Προετοιμασμένοι για όλα”

pasqual osfp barcelona

pasqual-osfp-barcelona

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται απόψε (22:00) τη Γαλατάσαραϊ στη δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση της Ευρωλίγκα και οι Καταλανοί θέλουν να κάνουν το 2-0 στην σειρά.

Ο προπονητής της Μπάρτσα, Τσάβι Πασκουάλ, ανέφερε στις δηλώσεις για τον αποψινό αγώνα: “Είναι ένα σημαντικό ματς για μας. Έχουμε προηγούμενες εμπειρίες όπου τα πράγματα δεν μας πήγαν τόσο καλά ακόμα αφού είχαμε κερδίσει το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε καλύτερο ξεκίνημα στην αποψινή αναμέτρηση και αυτό θα μας βοηθήσει να παίξουμε καλύτερα”, τόνισε ο τεχνικός των “μπλαουγκράνα” και πρόσθεσε:

“Δε σημαίνει ότι θα κερδίσουμε με μεγάλη διαφορά και στο δεύτερο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Έχουν δει πολλά τα μάτια μας στον αθλητισμό και έχουν κάνει “ζημιές” ομάδες που δεν έδειχναν ικανές για κάτι τέτοιο. Τίποτα δεν μας εκπλήσσει”.

Ο Μπόστιαν Νάχμπαρ υποστήριξε με τη σειρά του: “Δεν πρέπει να μείνουμε άλλο στην πρεμιέρα. Όλα ξεκινούν από το μηδέν. Θα είναι ένας διαφορετικός αγώνας, γι’ αυτό και δεν παίζει κανένα ρόλο η μεγάλη διαφορά που κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Δεν μπορούν να αλλάξουν και πολλά πράγματα στις δύο ομάδες και μόνο στις λεπτομέρειες μπορούν να βελτιωθούν. Δεν θέλουμε να αισθάνεται καμία ομάδα άνετη απέναντί μας, ειδικά όταν παίζουμε στην έδρα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…