Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Ο Μιχάλης και ο Στάθης

Ο Μιχάλης και ο Στάθης

koutalianos nerantzakis kolossos

koutalianos-nerantzakis-kolossos

Ο αστικός μύθος θέλει πίσω από κάθε πετυχημένο άνδρα να υπάρχει μια γυναίκα. Στο μπάσκετ, πίσω (ή δίπλα, αν προτιμάτε) από κάθε πετυχημένο προπονητή υπάρχει ένας εξαιρετικός συνεργάτης! Κι αν αυτό θέλετε να το διαπιστώσετε, δεν έχετε παρά να δείτε το “αχώριστο δίδυμο” του Κολοσσού

Ο Μιχάλης Κουταλιανός κατόρθωσε να κρατήσει την ομάδα της Ρόδου στην Α1 κατηγορία κι ως εκ τούτου είναι απόλυτα πετυχημένος. Εμείς το πιστεύαμε και το γράψαμε από τότε που οι “θαλασσί” επέλεξαν τον Δημήτρη Πρίφτη για να καθίσει στην άκρη του πάγκου τους. Ο Μιχάλης δικαίωσε όσους τον πίστευαν και πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα παραμείνει πρώτος προπονητής στον Κολοσσό.

Δίπλα του βρίσκεται ο Στάθης Νεραντζάκης (καθιστός στη φωτογραφία). Ο 37χρονος Θεσσαλονικιός, έπαιξε μπάσκετ στον Διαγόρα, από Α’ τοπικό μέχρι που ανέβηκε η ομάδα στη Β’ εθνική. Επί Γιάννη Σφαιρόπουλου άρχισε να παρακολουθεί προπονήσεις στον Κολοσσό και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα…

Η έλευση του Βασίλη Φραγκιά, τότε που ο Κολοσσός έκανε την καλύτερη χρονιά της ιστορίας του (3ος στην κανονική διάρκεια, 4ος στα πλέι οφ, μέτρησε και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού), έφερε τον Μιχάλη Κουταλιανό ως ασίσταντ κόουτς. Ο νυν τεχνικός της Εθνικής Κατάρ έψαχνε τους ανθρώπους που θα στελέχωναν το προπονητικό τιμ.

Ο Στάθης Νεραντζάκης (τότε είχε αναλάβει με τον Παντελή Μισού το κομμάτι του σκάουτινγκ) ξεκίνησε τα πρώτα του προπονητικά βήματα και πλέον είναι άμεσος συνεργάτης του Κουταλιανού. Όσοι τον γνωρίζουν λένε πως είναι “σφουγγάρι“, έχει γνώσεις και ικανότητες, αφομοιώνει πράγματα και είναι “αυθεντικό ταλέντο“.

Εμείς ψάχνουμε να βρούμε νέα παιδιά, που να έχουν να δώσουν πράγματα στο μπάσκετ και θα χαρούμε πολύ να μας… δικαιώσει ο κ. Νεραντζάκης με την προπονητική του διαδρομή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του είναι ο Κούρο Σεφκούρα. Ο Κούρο Σεγκούρα στις…