Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Να είμαστε σκληρότεροι

Να είμαστε σκληρότεροι

koutalianos pagkos

koutalianos-pagkos

Στην κακή εικόνα της ομάδας στο ματς με τον Ίκαρο Χαλκίδας στάθηκε ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Μιχάλης Κουταλιανός, στις δηλώσεις του ενώ ευχήθηκε καλή συνέχεια στον Ίκαρο:

“Χρόνια πολλά! Τώρα για το παιχνίδι μικρή σημασία έχει μετά τη συνέντευξη τύπου του Γιάννη Γκαγκαλούδη, αυτό θα περάσει στην ιστορία. Προέχουν άλλα πράγματα για τη Χαλκίδα. Για εμάς, ενώ δεν είχαμε θέματα προπόνησης ή οτιδήποτε άλλο. Λογικό που βγήκαμε εκτός ρυθμού καθώς δεν παίξαμε κανένα φιλικό μετά το προηγούμενο παιχνίδι.

Περιμέναμε λίγο αυτή την εικόνα, στην αρχή κυρίως. Αλλά ακούω ότι γίνονται και χειρότερα. Εδώ δεν κάνουν προπόνηση οι άνθρωποι. Εμείς τουλάχιστον από αυτό το κομμάτι ήμασταν εντάξει“, τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

“Δυστυχώς δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα θέλαμε στη συνέχεια του ματς. Παραμένει ένα ακόμα παιχνίδι και ελπίζω, για την δική μου ομάδα λέω, να φανούμε τουλάχιστον σκληρότεροι σε αυτό το κομμάτι του ματς με τον Άρη και βεβαίως να λαμβάνω πλήρως την εικόνα που παρουσιάσαμε σήμερα (σ.σ. χθες). Τα επόμενα θα τα δούμε στην προπόνηση.

Καλή συνέχεια εδώ σε όλους. Στους μεν και στου δε που είπε ο Γιάννης, στο φίλο μου Θανάση που είναι διπλά, επειδή είναι και από τη Χαλκίδα. Τι να πω; Παίξτε το τελευταίο παιχνίδι Θανάση, το τελευταίο χαρτί όσες πιθανότητες έχετε σας το εύχομαι ολόψυχα και καλή δύναμη και κουράγιο στους παίχτες της Χαλκίδας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…