Κεντρική Ελευσίνα “Να δώσουμε χαρά στον κόσμο”

“Να δώσουμε χαρά στον κόσμο”

giaples

giaples

Ο Ίκαρος Χαλκίδας βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και την απειλή του υποβιβασμού πιο έντονη από ποτέ. Υποδεχόμενος τον Κολοσσό Ρόδου αναζητά αποκλειστικά και μόνο τη νίκη. Σε διαφορετική περίπτωση χάνει τη μάχη της παραμονής. Αυτό βέβαια δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο και μόνο καθώς θέλει ταυτόχρονα και ήττα του Πανελευσινιακού καθώς εάν η ομάδα της Ελευσίνας κερδίσει τότε οι Χαλκιδαίοι μαζί με τους Ιλισιώτες αποχαιρετούν την Α1.

Ο Θανάσης Γιαπλές, στάθηκε στη διακοπή λόγω Πάσχα που επηρέασε αρνητική την ομάδα, υπογράμμισε την αναγκαιότητα της νίκης όχι μόνο λόγω παραμονής αλλά και ως ανταπόδοση στους πιστούς φιλάθλους της ομάδας:

“Η διακοπή του πρωταθλήματος μας έκανε κακό, καθώς αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα στη διάρκεια της. Φυσικά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να τα αφήσουμε στην άκρη και να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να κερδίσουμε το ματς με τον Κολοσσό.

Πρώτον για να διατηρήσουμε τις λιγοστές ελπίδες παραμονής και δεύτερον για να προσφέρουμε λίγη χαρά στον κόσμο της Χαλκίδας, ο οποίος καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν έχει συμπαρασταθεί με μοναδικό τρόπο στον Ίκαρο“.

Ο Αλέξης Σπανός, από την πλευρά του, συμπλήρωσε: “Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε να αποχαιρετήσουμε τον καταπληκτικό κόσμο της Χαλκίδας με μια νίκη. Ο Κολοσσός είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, όπως έχει δείξει καθ’ ‘ολη τη διάρκεια της περιόδου και εμείς θα πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας μέσα από την άμυνα για να κερδίσουμε το ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…