Κεντρική Ασίστ Basketbase Μεγαλώνει ο “μικρός”

Μεγαλώνει ο “μικρός”

larentzakis symvolaio

larentzakis-symvolaio

petridis-giorgosΟ Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν η αποκάλυψη του Άρη στο ματς με τον Πανελευσινιακό. Οι 14 πόντοι που σημείωσε, αποτελούν ρεκόρ καριέρας στην Α1. Φέτος είχε από τέσσερις πόντους σε δύο ματς, ενώ η καλύτερη επίδοση του ήταν αυτή που πέτυχε πέρυσι με τον Ίκαρο, όταν σημείωσε 13 πόντους στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Ρέθυμνο.

Στο ίδιο παιχνίδι ο Μίλαν Μίνιτς συμπλήρωσε 30 παρουσίες στον πάγκο του Άρη (14-16), ο Ζήσης Σαρικόπουλος έφτασε τα 200 ριμπάουντ στην Α1, ο Νίκος Γκίκας ξεπέρασε τους 100 πόντους και ο Σπύρος Μούρτος συμπλήρωσε 50 συμμετοχές. Τέλος ο Αντώνης Ασημακόπουλος ξεπέρασε τα 200 εύστοχα τρίποντα (203/665).

Ρεκόρ καριέρας

– Ο Στέλιος Ιωάννου ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στην Α1, με τους 17 πόντους που πέτυχε κόντρα στον Ίκαρο. Τόσους είχε σημειώσει πέρυσι με τη φανέλα του ΚΑΟΔ, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Φέτος ο γκαρντ του Ηλυσιακού είχε σημειώσει από 14, στις συναντήσεις του δευτέρου γύρου με τον Ολυμπιακό εκτός και τον Άρη εντός έδρας.

Στον αγώνα του Σαββάτου ο Τζίμης Κουστένης συμπλήρωσε 30 παρουσίες στους πάγκους της Α1 (8-22).

– Η ήττα της ομάδας της Δράμας από τον Απόλλωνα ήταν η 50η του Νέναντ Μάρκοβιτς στους ελληνικούς πάγκους, για το πρωτάθλημα της Α1.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Basketbase

Δειτε επισης

Η ΔΕΗ δίνει πάσα στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (pics)

ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops Οι γειτονιές της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκης πα…