Κεντρική Basket League ΑΕΚ Λύθηκε η ΚΑΕ ΑΕΚ!

Λύθηκε η ΚΑΕ ΑΕΚ!

mitarakis notis

mitarakis-notis

Το είχαμε προαναγγείλει τις προάλλες… Γεγονός είναι. Η (αμαρτωλή) ΚΑΕ ΑΕΚ λύθηκε! Αποτελεί παρελθόν. Ξεκίνησε η διαδικασία εκκαθάρισης.

Η απόφαση-εντολή του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότη Μηταράκη και του διευθυντή Σωτήρη Μασγανά δημοσιεύθηκε στο χθεσινό ΦΕΚ! Οι “κιτρινόμαυροι” δικαιώθηκαν ως προς τον βαθμό αισιοδοξίας τους, ενώ ο Αλέξης Αλεξίου δικαιολογημένα θα είναι περιχαρής, αφού οι κινήσεις του (ερήμην της πλευράς Γιάννη Φιλίππου) έπιασαν τόπο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “ΦΩΣ των σπορ”, αποκαλύπτεται ότι η σχετική απόφαση ελήφθη στις 20 Μαρτίου, οπότε και η ΑΕΚ τέθηκε σε καθεστώς εκκαθάρισης, ενώ καθοριστική φέρεται η παρέμβαση της ΕΟΚ, η οποία από την 23η Δεκεμβρίου απέστειλε έγγραφο προς το υπουργείο Ανάπτυξης.

“Την 20/3/14 καταχωρίστηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο με κωδικό αριθμό καταχώρισης 172051. Κατόπιν των ανωτέρω και σύμφωνα με το άρθρο 116 σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 111 του Ν 2725/1999, η Καλαθοσφαιριστική Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία λύεται και τίθεται σε εκκαθάριση”, αναφέρει η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…