Κεντρική Ασίστ Basketbase Κρυφός άσος ο Βαβάτσικος

Κρυφός άσος ο Βαβάτσικος

kafkis vavatsikos

kafkis-vavatsikos

petridis-giorgosΚαι ξαφνικά ο Ηλυσιακός απέκτησε και πάλι σφυγμό, με τη νίκη του επί του ΠΑΟΚ, που ήταν η 50η στην ιστορία του στην Α1 (από το 1986) για την κανονική περίοδο. “Κρυφός άσος” στο… μανίκι του Τζίμη Κουστένη ήταν ο Γιάννης Βαβάτσικος, που -στην 38η συμμετοχή του στην Α1- πέτυχε ρεκόρ καριέρας, τόσο με τους 14 πόντους, όσο και με τα έξι ριμπάουντ του.

Τα προηγούμενα τα είχε σημειώσει σε ηλικία 18 ετών, έχοντας έξι πόντους και έξι ριμπάουντ με την Ολυμπιάδα Πατρών της σεζόν 2007-’08, στα εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό και το Αιγάλεω, αντίστοιχα.

Ο Στέλιος Ιωάννου συμπλήρωσε 100 λάθη.

Δεν το γύρισε ο Τσόχλας

Ο ΠΑΟΚ έκανε ίσως τη χειρότερη φετινή εμφάνισή του, αλλά θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα. Ο Απόλλωνας Τσόχλας έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του πάντως, ισοφαρίζοντας την καλύτερη φετινή επίδοση του, με τους εννιά πόντους που πέτυχε, αφού τόσους είχε και στο παιχνίδι με τον Άρη στο “παλατάκι“.

Ακόμη ο Βαγγέλης Μαργαρίτης συμπλήρωσε 100 εύστοχα δίποντα (έχει 100/181) και 300 ριμπάουντ στην Α1, ο Λεωνίδας Κασελάκης έφτασε τα 100 επιθετικά ριμπάουντ, ενώ ξεπέρασε τα 50 εύστοχα δίποντα με τον ΠΑΟΚ.

Τέλος ο Γιώργος Δέδας ξεπέρασε τα 250 αμυντικά ριμπάουντ στην καριέρα του στη “μεγάλη” κατηγορία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Basketbase

Δειτε επισης

Η ΔΕΗ δίνει πάσα στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (pics)

ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops Οι γειτονιές της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκης πα…