Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Κοντά στους φιλάθλους (pics)

Κοντά στους φιλάθλους (pics)

koumpouras kalampokis rethymno

koumpouras-kalampokis-rethymno

To Μοlto, Χρυσός Χορηγός της ομάδας του Ρεθύμνου, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκδηλώσεων Meet & Greet, στα πλαίσια του οποίου επιβραβεύει τους φιλάθλους για την στήριξη που παρέχουν στην ομάδα αλλά και τους αθλητές για την προσπάθεια που καταβάλουν όλη τη σεζόν.

Την Παρασκευή που μας πέρασε (04/04), οι Γιάννης Καλαμπόκης, Αντρέας Κανονίδης και Λούκα Ντρτσα βρέθηκαν μαζί με τους φίλους του Ρεθύμνου σε τοπική καφετέρια, μοίρασαν αυτόγραφα, συλλεκτικές αφίσες και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ακόμη, οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον δεύτερο διαγωνισμό “Molto Stars” η κλήρωση του οποίου έγινε στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο. Ο μεγάλος τυχερός ήταν ο Άγγελος Μαυρογιαννάκης, ο οποίος κέρδισε ένα ταξίδι για δύο άτομα με την αποστολή της ομάδας, για τον αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ σε τρεις εβδομάδες περίπου (29/04), με τα εισιτήρια και τα έξοδα διαμονής πληρωμένα.

Όμως τα δώρα και οι εκδηλώσεις δεν σταματούν εδώ καθώς οι φίλοι της ομάδας μπορούν να ψηφίσουν τον Molto MVP μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ (www.rethymno.gr) που θα συνοδευτεί με ένα διαγωνισμό. Ο 1ος τυχερός θα κερδίσει μια φανέλα του παίκτη με την υπογραφή “Molto MVP” και άλλοι 3 από μια μπάλα με τις υπογραφές των παικτών.

Τόσο ο MVP όσο και οι νικητές του διαγωνισμού θα βραβευτούν σε μια μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον αγώνα με τον Ηλυσιακό (03/05).

rethimno-molto

rethimno-molto (1)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…