Κεντρική Basket League ΑΕΚ Θέλει να πάρει το ρίσκο!

Θέλει να πάρει το ρίσκο!

tsiakos aek

tsiakos-aek

Όλο το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ έχει πέσει πάνω στον Γιώργο Τσιάκο. Όπως συνέβη και στην περίπτωση του Λαυρίου, αναζητείται… ιατρικό θαύμα! Μόνο έτσι η “Βασίλισσα”  θα έχει στις τάξεις της τον Γιώργο Τσιάκο, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στην “καταραμένη” αναμέτρηση με Κόροιβο.

Ο παίκτης είναι διατεθειμένος όμως να πάρει το ρίσκο και να δώσει το “παρών” έστω και απροπόνητος, στον “τελικό” του Σαββάτου με Φιλαθλητικό. Το έχει κάνει κι άλλες φορές στην εφετινή περίοδο, όταν και έπαιξε με λαβωμένη μέση και ωμοπλάτη ή με λαβωμένο (και χωρίς μάσκα προστασίας) ζυγωματικό! Βεβαίως, η περίπτωσή του είναι αρκετά σοβαρή. Η λογική λέει, ότι δεν μπορεί να επιστρέψει σε λιγότερο από 15 ημέρες…

Αυτονόητο είναι ότι οι ισορροπίες στην ΑΕΚ έχουν διαταραχθεί προ πολλού. Ειδικά εξαιτίας της “επιδημίαςτραυματισμών, που την έχει πλήξει, μετά το ματς με Αρκαδικό, όταν πρώτος ο Στέφαν Νίκολιτς λύγισε και έκτοτε δεν μπόρεσε να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του.

Μετά δυσκολίας αγωνίζονται οι περισσότεροι παίκτες της ΑΕΚ. Η προετοιμασία της ομάδας είναι πλέον ελλιπής, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της τεχνικής ηγεσίας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…