Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Η παρουσίαση του φάιναλ φορ

Η παρουσίαση του φάιναλ φορ

bertomeou

bertomeou

Πριν από λίγες ώρες πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του φάιναλ φορ στο Μιλάνο, παρουσία του προέδρου και εκτελεστικού διευθυντή της Ευρωλίγκα, Τζόρντι Μπερτομέου  αλλά και του δημάρχου της πόλης Τζουλιάνο Πισαπία. Οι δύο άνδρες εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την πορεία των προετοιμασιών.

“Δουλεύουμε γι’ αυτό από τον περασμένο Ιούλιο, όταν και ανακοινώσαμε ότι το Μιλάνο θα φιλοξενήσει το φάιναλ φορ, για να φέρουμε στον κόσμο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πλέον, απομένοντας ένας μήνας μπορώ να πω ότι τόσο οι φίλαθλοι που θα επισκεφθούν την πόλη, όσο και οι κάτοικοι του Μιλάνου, δεν θα απογοητευθούν.

Εκτός από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες της ηπείρου, θα είναι μάρτυρες κι άλλων ατραξιόν που θα λάβουν χώρα, καθώς θεωρούμε το φάιναλ φορ ένα παγκόσμιο κόνσεπτ για ολόκληρη την μπάλα, όχι μόνο για τους ξένους αλλά και για τους ντόπιους που θα παρακολουθήσουν τα παιχνίδια”, ήταν τα λόγια του Τζόρντι Μπερτομέου.

Από την πλευρά του ο Τζουλιάνο Πισαπία υποστήριξε: “Η δημοτική αρχή έχει προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό για να διοργανώσει το κύριο γεγονός αλλά και όσα λάβουν χώρα ξέχωρα από τους αγώνες. Πολλοί παίκτες-θρύλοι από άλλα σπορ εχουν συνεισφέρει σ’ αυτό. Θυμάμαι το έντονο συναίσθημα όταν ανακοινώθηκε τον περασμένο Ιούλιο ότι το Μιλάνο θα διοργάνωνε το φάιναλ φορ”.

Τέλος έγινε γνωστό πως η βράβευση των κορυφαίων παικτών της Ευρωλίγκα στη φημισμένη πλατεία “Piazza del Duomo“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…