Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Είμαστε το αουτσάιντερ”

“Είμαστε το αουτσάιντερ”

blatt maccabi1

blatt-maccabi1

Στον έβδομο ουρανό πετούσε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο, όπου η Μακάμπι Τελ Αβίβ πανηγύρισε την πρόκριση της στο Φάιναλ φορ. Ο τεχνικός των Ισραηλινών τόνισε πως η ομάδα του πέτυχε κάτι σπουδαίο, υποστηρίζοντας παράλληλα πως η Μακάμπι είναι το αουτσάιντερ του Φάιναλ φορ.

“Δουλέψαμε πολύ κατά τη διάρκεια της χρονιάς με στόχο να αποδείξουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο. Έχουμε πετύχει όλους τους στόχους μας μέχρι στιγμής και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Στην αρχή της σεζόν ρωτήθηκα για το αν πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε στο Φάιναλ φοτ. Εξήγησα ότι ο στόχος μας είναι να βρεθούμε στο Μιλάνο. Κατά τη διάρκεια των αγώνων, εξήγησα στους παίκτες μου ότι πιστεύω σε αυτούς.

Έχουμε τα πάντα. Πόιντ γκαρντ, σέντερ, παίκτες με προσωπικότητα. Πηγαίνουμε στο Μιλάνο ως αουτσάιντερ. Μια Σταχτοπούτα  από όλες τις απόψεις. Παράλληλα, όμως, αποδείξαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Δεν είμαστε καλύτεροι από τις άλλες ομάδες όμως σε ένα παιχνίδι, όλα είναι πιθανά! Θέλω, επίσης, να δώσω συγχαρητήρια στην Αρμάνι Μιλάνο. Έκανε μια πολύ καλή χρονιά στην Ευρωλίγκα”, ανέφερε ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…