Κεντρική Ασίστ Basketbase “Διπλό” εν μέσω ρεκόρ

“Διπλό” εν μέσω ρεκόρ

ikaros aris

ikaros-aris

petridis-giorgosΟ Άρης πέρασε με άνεση από την Χαλκίδα και “βλέπει” προς την εξάδα. Η τρίτη συνεχόμενη νίκη του (το μεγαλύτερο φετινό σερί του) ήρθε μέσα από κάποια σημαντικά ατομικά επιτεύγματα. Καταρχήν ο Λευτέρης Μποχωρίδης, με τους 19 πόντους που σημείωσε, πέτυχε ρεκόρ καριέρας στην Α1, καθώς η προηγούμενη μεγαλύτερη επίδοση του ήταν οι 12, στο φετινό παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

Ακόμη στο ματς της Χαλκίδας ισοφάρισε την καλύτερη ατομική επίδοσή του, με τις πέντε ασίστ που μοίρασε.

Όμως, κόντρα στον Ίκαρο, ο Μιχάλης Πελεκάνος πραγματοποίησε την πιο παραγωγική εμφάνιση του με τον Άρη, σημειώνοντας 25 πόντους! Η προηγούμενη ήταν αυτή του φετινού αγώνα στην Ελευσίνα, στον οποίο σημείωσε 23. Ακόμη ο Πελεκάνος ξεπέρασε τους 2.900 πόντους καριέρας στην Α1 και τους 600 με τον Άρη με τον οποίο συμπλήρωσε 50 συμμετοχές πρωταθλήματος.

Ατομικό ρεκόρ και για τον Νίκο Γκίκα, με τις έξι ασίστ που μοίρασε σε αυτό το παιχνίδι. Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του ήταν οι τρεις (σε δύο διαφορετικά ματς).

Τα ρεκόρ όμως για τους παίκτες του Άρη δεν τελειώνουν εδώ, αφού ο Κώστας Χαρίσης ισοφάρισε την καλύτερη επίδοσή του, με τα 12 ριμπάουντ που μάζεψε. Τόσα είχε πέρυσι στο εντός έδρας παιχνίδι των “κίτρινων” με την πρώην ομάδα του, τον Κολοσσό.

Παράλληλα ο έμπειρος σέντερ συμπλήρωσε 50 ματς πρωταθλήματος με τη φανέλα του Άρη και ξεπέρασε τα 100 εύστοχα δίποντα με τους “κίτρινους“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Basketbase

Δειτε επισης

Η ΔΕΗ δίνει πάσα στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (pics)

ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops Οι γειτονιές της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκης πα…