Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Για το επόμενο βήμα”

“Για το επόμενο βήμα”

vetoulas oaka

vetoulas-oaka

Ο Απόλλων Πατρών θα υποδεχτεί τη Νέα Κηφισιά για την 24η αγωνιστική σε μία αναμέτρηση όπου οι Πατρινοί θα επιδιώξουν να κάνουν το βήμα παραπάνω που είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ.

Ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Βετούλας, οριοθέτησε τον στόχο στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Την προηγούμενη αγωνιστική με τη νίκη στη Δράμα εξασφαλίσαμε τον στόχο της παραμονής στην Basket League ΟΠΑΠ. Από δω και μπρος κοιτάζουμε για το καλύτερο. Παίζουμε στην έδρα μας και όπως έχουν δείξει τα προηγούμενα αποτελέσματα δεν είναι ό,τι πιο εύκολο”, τόνισε ο Έλληνας κόουτς και συνέχισε:

“Κάτι το οποίο είναι παράδοξο. Ο αντίπαλός μας είναι μια πολύ καλή ομάδα. Οι παίκτες μας είναι σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη για να κάνουμε το επόμενο βήμα που είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ”.

Από την πλευρά των παικτών ο Θανάσης Ζαφείρης επισήμανε: “Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Νέα Κηφισιά έχει μια γεμάτη ομάδα με έμπειρους Έλληνες παίκτες. Έχει φύγει το άγχος από την ομάδα μας σε σχέση με τον πρωταρχικό στόχο που ήταν να εξασφαλιστεί η παραμονή στην κατηγορία. Έχουμε σωθεί και μαθηματικά, και κοιτάζουμε να πετύχουμε τον επόμενο στόχο που είναι η είσοδος στα πλέι οφ. Κερδίζοντας τη Νέα Κηφισιά πιστεύω ότι θα έχουμε κάνει ένα αποφασιστικό βήμα τουλάχιστον για την όγδοη θέση. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…